Kafayı Yiycem(Midesi Bulananlar Okumasın) tuvaletim tıkandı tuvalet tıkandı ne yapmalıyım kafayı yiycem tuvalet Off meleklerim iğrenç bi konu lakin yazmazsam çatlayacağımMahvoldum resmi olarak bir haftadır kafayı yiycem yaakafayiyiycemmidesibulananlarokumasin5c51939102593alt
Frown
Üzerinize sağlık durumu 1 haftadır tuvaletim tıkanmış durumdaYani nasıl oluyo anlamıyorum fakat su çekiliyo temizliyorum paklıyorum kapıyı kapatıyorum sonradan bir saat daha sonra giriyorum bi bakıyorum afedersiniz tuvalet b*k gölüne dönmüşSonra su çekliyo her tarafta temizliyorum bir gün her şey alışılagelmiş giriyoruz çıkıyoruz bişey değil daha sonra bu sabahtan bakıyorum yine benzer göl karşımdaGel de kafayı yeme bi de ilk olduğunda söyledim konut sahibine tesisatçı çağırırız dedi ama tık yok Bu gün de aynısı olunca gittim kapıya dedim bu yeniden göl olmuş siz döküyosunuz suyu pisliği benim tuvalete doluyo hiç olmazsa dökmeyin evi su basmasın dedimNeyse böyle deyince gelip baktılar eve Ev sahibi adam asap küpü bişey bağırıyo çağırıyo karısına remsen ben korktum yaniŞunu yap bunu yap diye Bi de çocukları var 45 tane onlar da evime doluştuEvimin altını üstüne getirdikleri gibi tuvalet de düzelmediher yer battı mahvoldu ben de battım ama tıkalı olduğu için banyo bile yapamıyorumBi de oruç başıma vurmuş kafayı sıyırdım sıyırcam yani Offf valla dert köşesi de bi yol yok niyet içimi dökeyim diye yazdım hakeza yazmassam kafayı yiycektimMidenizi bulandırdıysam affola meleklerim ama ben fazla kötüyümBu gün iddiaya göre tesisatçı gelcek fakat o gelene kadar ben sıyırcam off off ne çileli başım varmış