Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kafayı Yicem Kasma Sorunu !!!!!!!!!!

Kafayı Yicem Kasma Sorunu !!!!!!!!!!
0
232

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar Kafayı yicem Allah Aşkına biri yardım etsin mesela The Witcher 3 ü ele alalım benim sistem gereksinimlerim bir hayli karşıladığı halde en yüksek ayarlarda kasıyor kasma dediğim gözle görülür bir kasma değil mesela tuşa basıyorum elimi çektikten yarım saniye sonra duruyor adam ya da tuşu yarım saniye geç algılıyor önemli bir kasma değil ama oynamamı engelliyor sonuçta Sistemim:

8 Gb ram
İntel Core İ7 6700HQ 6 Nesil İşlemci
Nvidia GTX 950m

Oyunun Önerilen Sistem Gereksinimleri:

Önerilen sistem gereksinimleri:

Intel Core i7 3770 3,4 GHz AMD AMD FX8350 4 GHz
Nvidia GeForce GTX 770 AMD Radeon R9 290
8GB RAM
64bit Windows 7 veya 64bit Windows 8 (81)
DirectX 11
40 GB boş sabit disk alanı

Göründüğü Gibi benim sistemim neredeyse oyunu 2 ye katlar ama sorun dediğim gibi ortada Allah Aşkına yardım deli oldum artık lütfenn !

Similar threads

Önümüzdeki yılın başlarında çıkışını yapacak olan Dying Light’ın sistem gereksinimleri daha önceden açıklanmış ve büyük tepki toplamıştı Oyunun geliştiricisi Techland, Dying Light’ın sistem gereksinimlerinin yenilenmiş halini açıkladı Daha önceden minimum 8 GB gibi uçuk özellikler isteyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Ubisoft'un yeni Far Cry 4'ün çıkmasına çok az bir süre kaldı Bizleri Nepal'in dağlarına Kyrat'a götürecek olan oyun Ajay isimli bir yerlinin başına gelen talihsiz olayları anlatacak Bir önceki oyunda gördüğümüz tarzda görevlerin yanı sıra o ortama bağlı bir çok farklı görevde yer alacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Arkadaşlar tropiconun Önerilen Sistem Gereksinimleri: İşletim sistemi: Windows Vista 7 (32 veya 64bit) İşlemci: 2 GHz Quad Core CPU Hafıza: 2 GB RAM HDD: 5 GB boş disk alanı Ekran kartı: Shader Model 30 (Geforce 8800 veya daha iyisi, Radeon HD4000Series veya daha iyisi), 512...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Merhaba arkadaşlar, belki bu konu açılmıştır ama ben baktım bulamadım ben prototype 2 yi gecen sene indirmistim ilk çıktığı zamanlar benim sistemim; intel core 2 duo 266ghz 2 gb ram ddr2 1 gb amd radeon hd 2xxx buydu fakat sistemi yeniledim oyunu o zaman sıkıntısız oynuyordum şimdiki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Evet arkadaşlar ben Smite oynuyorum ve oyun gerçekten çok kasıyor ping sıkıntım yok fakat fps 20 ile 25 arası bu fps'yi arttırmak istiyorum ve bunun için bilgisayarımda değiştirmem gereken şeyler ne acaba; Oyunun sistem gereksinimleri; Minimum Sistem Gereksinimleri: İşlemci: Core 2 Duo 24...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt