Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kafası yerinde olmamak ne demek

Kafası yerinde olmamak ne demek
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kafası yerinde olmamak deyiminin anlamı
Kafası yerinde olmamak deyiminin acıklaması
Kafası yerinde olmamak nedir

Kafası yerinde olmamak

1 O anda kafası cok yorgun olmak

2 Başka şeyler duşunduğunden, o anda konuşulana hemen intibak edememek

Kusura bakmayın, ne soylediğinizi anlayamadım, kafam yerinde değildi de

Similar threads

Kafası işlemek deyiminin anlamı Kafası calışmak deyiminin anlamı Kafası işlemek,kafası calışmak deyiminin acıklaması Kafası İşlemek Kafası Calışmak Nedir Bir konu uzerinde kavrayışı cok iyi olmak Kafası kazan (gibi) olmak, (veya kafası şişmek): 1 Zihni yorulmak 2 Gurultulu, patırtılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Kafası dank Etmek deyiminin anlamı Kafası dank Etmek deyiminin acıklaması Kafası dank etmek,Kafası dank etmek nedir Kafasına dank etmek ,Kafası dank demek ne demek Coktandır anlayamadığı bir meseleyi bir olay sebebiyle birden bire kavramak, doğruyu yakalamak
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Kafası Kızmak Deyiminin Anlamı Kafası Kızmak deyiminin acıklaması Kafası Kızmak Nedir Cok ofkelenip sinirlenmekKafamı kızdırmadan cekip gidin buradan
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt