Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kafamda sorular var

Kafamda sorular var

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar lütfen şu sorulara cevap verin kafamda çok büyük sorular var inancımı kaybetmeye başlıyorum

1Sorum Allah'ın adaleti biraz beni şaşırttı doğrusu Biz ki onları ibret olsun diye yarattıkdiye bir ayette var ayetten kasıt sanırım sakat doğanlar ve afrikadaki çocuklar anlamıyorum onlarında bir hayatları olamaz mıydı , sadece biz iyi yaşayalım ibret alalım diye mi yaratıldılar yani bir amaçları yok mu , pek adaletli olduğunu sanmıyorum :

2Olarak müslüman bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldik çoğumuz peki ya başka bir inanca sahip bir ailenin çocuğu ne yapıcak ? Hadi imkanı olan tamam araştırıp öğrenebilir ama düşünün afrikanın ortasında yağmur ormanlarının içinde bir kabilede doğdu , adeta dünyadan bağlantısını kesmiş bir kabile büyüklerinden gördüğü dine inanıyor allah'ı filan tanımıyor ki ve tanıma imkanıda yok , bu insanlarda mı cehenneme gidicekler?

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt