iltasyazilim
FD Üye
Takriben 1 senedir bir kızı seviyorum hep peşinden koştum sonunda sevgili olduk aralık ayında fakat dün yaşadığım beni çılgın etti aklımı kaçıracağım benden telefon saklamaya başladı bende kuşkulandım en sonunda telefonunu bir şekilde ele geçirdim whatsapp tan mesajlarını okudum bıdık diye biriyle konuşuyordu konuştuğu kişi buna aşkım aşkısı gibi şeyler söylüyordu bu ise karşılık vermemiş aşkım gibi sözlerle aldım karşıma konuştum ama konuşmanın sonuna içten ağlamaya başladı fakat ben hiç kendini bozmadım ağlamaya devam etti biraz kötü konuştum en son bana mesajlar atmaya başladı sadece 1 haftadır böyle yazıyormuş o çocuk sürekli beni sevdiğini söylüyor ne yapmalıyım bugün için numarasını herşeyini değiştirmesini istedim lakin hala ses bitik yok ne yapmalıyım tezgâhtar olun lütfen bırakamıyorum onu ne yapsam ne etsem bırakamıyorum anlamıyorum neden böyleyim ??????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.