Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadir Gecesi Peygamberimizin Yaptığı Dua

Hoş geldin! kaderimsin32 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kadir Gecesi Peygamberimizin Yaptığı Dua
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kadir Gecesi Peygamberimizin Okuduğu Dua,

KADİR GECESİ PEYGAMBERİMİZİN ETTİĞİ ÖZEL DUA

Hazreti Muhammed (sav) Kadir Gecesi için şöyle demiştir;

“Kim Kadir Gecesi ’nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır

“Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazırlanmış yer alan, ondan nasibini almıştır

EDİLMESİ GEREKEN DUA

HzAişe (ra) şöyle diyor :

Dedim ama: Ya Rasulallah, Kadir Gecesi ’ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa ’fü anni
(Allah ’ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle) *

Similar threads

Kadir Gecesinde hangi dualar edilir Kadir gecesinde edilen dua Hazreti Muhammed Kadir Gecesi için şöyle demiştir; “Kim Kadir Gecesi ’nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır “Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazırlanmış bulunan, ondan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
308
Kadir gecesi peygamber efendimizin okuduğu dua Kadir Gecesi duasını Hazreti Ayşe Peygamberimizden nasıl öğrendiğini şöyle anlatıyor: Dedim oysa: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Peygamberimiz şöyle buyurdu: Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
Kadir gecesi peygamber efendimizin okuduğu dua Kadir Gecesi duasını Hazreti Ayşe Peygamberimizden nasıl öğrendiğini şöyle anlatıyor: Dedim ama: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Peygamberimiz şöyle buyurdu: Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Kadir gecesinde kılınacak namazlar Kadir gecesi namazı nasıl kılınır? Kadir gecesi çekilmesi gereken tesbihler Resulullah Efendimiz: Kadir gecesinde, “Allahümme inneke afüvvün kerimun tühıbbül afve fa ’fü anni duasını okumayı bildirmiştir “Ya Rabbi, sen affedicisin, kerimsin, affı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Kadir Gecesi Niçin ve nasıl Kutlanır Kadir gecesinde bol bol ibadet etmeliyiz Yatsı namazında zammı sure olarak Kadir suresini okumalı Bir iki sayfa Kur'anı kerim okumalı Az da olsa sadaka vermeli Kadir gecesinde 4 rekat Kadir Gecesi Namazı kılınır 1rekatta : 1 Fatiha 3 İnna enzelnâhü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,066Kullanıcılar
bulo1337Son üye
Üst Alt