iltasyazilim
FD Üye
kadir gecesi dua,kadir gecesi duası,kadir gecesi duası video,kadir gecesi duası dinle,
Kadir Gecesi; Kuran'ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Hz Muhammed'e elçilik görevinin verildiği gece olarak her yıl Ramazan ayının 27'nci gününe eşit gelir
Hazreti Muhammed (SAV) Kadir Gecesi için şöyle demiştir;
Kim Kadir Gecesinde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır
Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazırlanmış yer alan, ondan nasibini almıştır
HzAişe (ra) şöyle diyor :
Dedim oysa: Ya Rasulallah, Kadir Gecesini bilirsem onda ne şekilde dua edeyim?
Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fafü anni
(Allahım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle)
Eyüp Camisinde Kadir gecesi Duası,Necmeddin Nursaçan Hocadan Kadir gecesi duası dinle,
Kadir Gecesinde Dua
*
Kadir Gecesi; Kuran'ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Hz Muhammed'e elçilik görevinin verildiği gece olarak her yıl Ramazan ayının 27'nci gününe eşit gelir
Hazreti Muhammed (SAV) Kadir Gecesi için şöyle demiştir;
Kim Kadir Gecesinde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır
Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazırlanmış yer alan, ondan nasibini almıştır
HzAişe (ra) şöyle diyor :
Dedim oysa: Ya Rasulallah, Kadir Gecesini bilirsem onda ne şekilde dua edeyim?
Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fafü anni
(Allahım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle)
Eyüp Camisinde Kadir gecesi Duası,Necmeddin Nursaçan Hocadan Kadir gecesi duası dinle,
Kadir Gecesinde Dua
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.