Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kadir gecesi duası dinle

kadir gecesi duası dinle

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
kadir gecesi dua,kadir gecesi duası,kadir gecesi duası video,kadir gecesi duası dinle,

Kadir Gecesi; Kuran'ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Hz Muhammed'e elçilik görevinin verildiği gece olarak her yıl Ramazan ayının 27'nci gününe eşit gelir

Hazreti Muhammed (SAV) Kadir Gecesi için şöyle demiştir;

Kim Kadir Gecesinde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır

Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazırlanmış yer alan, ondan nasibini almıştır
HzAişe (ra) şöyle diyor :

Dedim oysa: Ya Rasulallah, Kadir Gecesini bilirsem onda ne şekilde dua edeyim?
Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fafü anni
(Allahım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle)

Eyüp Camisinde Kadir gecesi Duası,Necmeddin Nursaçan Hocadan Kadir gecesi duası dinle,

Kadir Gecesinde Dua

*

Similar threads

kadir gecesi dua,kadir gecesi duası,kadir gecesi duası video,kadir gecesi duası dinle, Kadir Gecesi; Kuran'ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Hz Muhammed'e elcilik gorevinin verildiği gece olarak her yıl Ramazan ayının 27'nci gunune denk gelir Hazreti Muhammed (SAV) Kadir Gecesi icin şoyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Kadir Gecesi Peygamberimizin Okuduğu Dua, KADİR GECESİ PEYGAMBERİMİZİN ETTİĞİ ÖZEL DUA Hazreti Muhammed (sav) Kadir Gecesi için şöyle demiştir; “Kim Kadir Gecesi ’nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır “Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Hz Aişe Kadir Duası Hz Aişenin Kadir Gecesi Duası Resuli Ekrem (sav) Efendimiz buyuruyor: Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır Müminlerin annesi HzAişe (ra) şöyle diyor : Dedim oysa: Ya RESULLULAH, Kadir Gecesi'ni bilirsem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
351
Kadir Gecesinde hangi dualar edilir Kadir gecesinde edilen dua Hazreti Muhammed Kadir Gecesi için şöyle demiştir; “Kim Kadir Gecesi ’nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır “Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazırlanmış bulunan, ondan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
308
Kadir gecesi peygamber efendimizin okuduğu dua Kadir Gecesi duasını Hazreti Ayşe Peygamberimizden nasıl öğrendiğini şöyle anlatıyor: Dedim oysa: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Peygamberimiz şöyle buyurdu: Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
858,505Konular
982,788Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt