Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadınların 2 Hali:)

Kadınların 2 Hali:)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kadınların 2 Hali

Sokakta dolaşırken yanıma pasaklı, pejmürde görünüşlü,Mutemelen evsiz bir bayan yaklaştı ve akşam yemeği için bir kaç dolar vermemi istedi

Cüzdanımdan 10 dolar çıkardım ve sordum:

Eğer bu parayı sana verirsem, bununla akşam yemeği yerine şarap almaz mısın?
Hayır, yıllar önce içkiyi bıraktımdiye cevap verdi evsiz bayan
Bu parayla gıda elde etmek yerine alış verişe gitmez misin?diye sordum
Hayır, alış veriş için boş zamanım değildiye cevap verdi evsiz bayan
''Bütün zamanımı hayatta kalmak için harcamalıyım
Bu parayı gıda almak yerine güzellik salonunda da mı harcamazsındiye sordum
Çılgın misindedi bayan; 20 yıldır saçlarımı yaptırmıyorum
Pekaladedim Sana bu parayı vermeyeceğim Onun yerine seni, kocam ve benimle beraber akşam yemeğine restorana götüreceğim

Evsiz bayan fazla şaşırdı Bunu yaptığın için kocan sana kızmayacak mı? Fazla kirliyim ve olasılıkla iğrenç kokuyorum

Dedim ki: Sorun yok Önemli olan kocamın alışverişten, kuaförden ve şaraptan vazgeçen kadınların neye benzeyeceğini görmesi *

Similar threads

Bir kadınla bir adam ayrı olarak arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur lakin kısmet eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve bayan adama bakıp: Çok ilginç! Sen erkeksin ben de bayan Arabalarımız mahvoldu lakin ikimize de hiçbir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kadınların 2 Hali Sokakta dolaşırken yanıma pasaklı, pejmurde gorunuşlu,Mutemelen evsiz bir bayan yaklaştı ve akşam yemeği icin bir kac dolar vermemi istedi Cuzdanımdan 10 dolar cıkardım ve sordum: Eğer bu parayı sana verirsem, bununla akşam yemeği yerine şarap almaz mısın? Hayır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken carpışırlar İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hic yara almadan kurtulur Arabalarından surunerek cıkarlar ve kadın adama bakıp: Cok ilginc! Sen erkeksin ben de kadın Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hicbir şey olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
bayan sahabe Hz Fatıma Rasulullah'ın Neslini Devam Ettiren Nur Yumağı Hazreti Fâtıma radıyallahu anhâ Nebîler Efendisinin son çiçeği Rasûlullah sallallahu aleyhi ve sellem Efendimizin dünyada neslini devam ettiren nur yumağı Kızlarının en küçüğü Cennet gençlerinin efendileri Hz Hasan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Haddİs GÜldestesİ HADDİS GÜLDESTESİ Bir Hadis Cenaze namazı kıldığınızda, ölen için gönülden ve dostça dua ediniz Hadisi Şerif (Ebu Davud) Diğer Bazı Hadisler »J Seçme Bazı Hadisi Şerifler Allah bu dini zatı için özel olarak seçmiştir Dininize ancak büyüklük ve hoş etik uygu Dikkat edin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,505Konular
982,678Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt