Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kadınlar tarafından yılın fıkrası secilmiş

kadınlar tarafından yılın fıkrası secilmiş
0
199

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kadınlar tarafından yılın fıkrası secilmiş imageskadinlartarafindanyilinfikrasisecilmis5ad77af2a6e9cgif

Adamin biri kitapciya gider ve tezgahtara :
'Evin reisi erkektir adli kitap var MI?' diye sorar
Tezgahtar cevap verir :
'Maalesef beyefendi masal kitabi satmiyoruz!!!

Similar threads

kadınlar göre yılın fıkrası seçilmiş Adamin biri kitapciya gider ve tezgahtara : 'Evin reisi erkektir adli kitap var MI?' diye sorar Tezgahtar yanıt verir : 'Maalesef beyefendi masal kitabi satmiyoruz!!! *
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Adamın biri kitapcıya gider ve tezgahtara: 'Evin reisi erkektir adlı kitap var mı? ' diye sorar Tezgahtar cevap verir: 'Maalesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
En Komik Fıkralar kısa evin reisi adamın biri kitapcıya gider ve tezgahtara evin reisi erkektir adli kitap var mi? diye sorar tezgahtar cevap verir malesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz imagesenkomikfikralar5b0012d5941f1png) Supermen Sarhoş Adam sabaha doğru evine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
649
En Komik Fıkralar kısa evin reisi adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara evin reisi erkektir adli kitap var mi? diye sorar tezgahtar cevap verir malesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz ) Süpermen Ayyaş Adam sabaha dürüst evine gelmişEşi başlamış doğal olarak sorular sormaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
En Gülünç Fıkralar En Gülünç Fıkralar En Komik Fıkralar kısa en gülünç fıkralar temel Bende size birazcık gülünç fıkralar arzetmek istedim hep siz bana data veriyorsunuz tşk etmek için bende sizi oyalamak istedim meleklerenkomikfikralar5c5a1ff82c4fdalt evin reisi adamın biri kitapçıya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt