Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadınlar Neden Ağlar

Kadınlar Neden Ağlar
0
160

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Küçük bir oğlan annesine sordu:
Neden ağlıyorsun?
Çünki ben kadınım diye cevapladı annesi
Anlamadım! dedi çocuk Annesi çocuğu kucaklayıp
Ve hiç bir zaman anlayamayacaksın! dedi

Babasına:
Baba, annem neden ağlıyor? diye sordu
Babanın cevabı:
Bütün kadınlar sebebsiz ağlayabilen yapıdadır diye oldu

Minik erkek çocuk büyüdü, erişkin adam oldu, hala kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi

Nihayet öldükten sonradan cennete gittiğinde Allah ’a sordu:
Allahım! dedi Kadınlar niçin bu kadar basit ağlayabiliyorlar?

Allah dediki

Ben kadınlari özel yarattım! Bütün yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına karşın başkalarına avunma verecek dek yumuşak omuzlar Doğumun acısına olduğu değin doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç bıraktırmayacak kudreti verdim Her türlü şart aşağı ve hatta annelerini çok kötü incitselerde, çocuklarını sevmek duygusallığını verdim Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına takviye ediyor

Kocalarını tüm kusurlarıyla hoşlanmak kuvvetini verdim Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım Onlara iyi bir kocanın eşini katiyen incitmeyeceğini ama bazen takviye ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak aklıselim bir akıl verdim Tek zayıflık olarak kadınlara birer göz yaşı verdim Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda göstermek uzere İNSANLIK İÇİN BİR GÖZYAŞI ! diye cevapladı
Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır

selam dua ile*

858,505Konular
982,663Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt