Kadınlar mı? erkekler mi? ))) günün birinde üç erkek ormanda yürürlerken karşılarına büyük ve vahşi bir nehir çıktı Lakin erkeklerin, nehrin karşı kıyısına mutlaka geçmeleri gerekiyordu Peki bunu nasıl başaracaklardı Birinci erkek dizlerinin üzerine çöktü ve Tanrıya dua etti Tanrım, lütfen nehrin karşısında kıyısına geçebilmem için bana kuvvet ver Pppppfffffuuuuuffffff Tanrı ona uzun kollar ve Zinde bacaklar verdi Böylece nehrin aleyhinde kıyısına geçebildi Ancak bunun için 2 saat her tarafında dalgalarla boğuştu ve az kalsın 34 k ez boğulma tehlikesi geçirdi Ama, başarmıştı !!!! Bunu görebilen ikinci erkek de Tanrıya dua etti: Tanrım Lütfen nehrin aleyhinde kıyısına geçebilmem için bana şiddet ve gerekli arabulucu ver Ppppppfffffuuuuffff Tanrı ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşısında kıyısına geçmeyi başardı,ancak birkaç kez teknenin alabora olma tehlikesiyle karşılaştı Bütün bu olan bitenleri izleyen üçüncü erkek de dizlerinin üzerine çöktü ve Tanrıya yalvardı Tanrım lütfen nehrin aleyhinde kıyısına geçebilmem için bana ; kuvvet, vasıta ve zekayı ver Ppppppfffffuuuuffff Tanrı erkeği bir kadına dönüştürdü Kadın haritaya baktı Nehrin biraz yukarısına içten yürüdü Ve köprüden karşıya geçti * LUTFEN BU YAZIYI; GÜLMEK İÇİN BÜTÜN KADINLAR, VE * ACI GERÇEGE KATLANABILECEGINI DUSUNEN TUM ERKEKLER OKUSUN))))