Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadına Şiddeti Onleme Burosu

Kadına Şiddeti Onleme Burosu
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imageskadinasiddetionlemeburosu5ad7966ee5e3c

Kadına şiddete hayır diyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, şiddete uğrayan kadınlara 7 gun 24 saat hizmet verecek Fatma Şahin, İstanbul Adliyesi'nde Kadın Hakları Merkezi Şiddeti Onleme Burosu'nun acılışına katıldıFatma Şahin 7 gun 24 saat tek kapı sistemi yani mağdur olan kadının hastaneye koşmasına, kolluk kuvvetine gitmesine, baroya gitmesine, akademik dunyadan destek almasına gerek yok, hepsi orada olacak Butun bilgilerin tek catı altında toplandığı yeni bir sistemi hayata geciriyoruz diye konuştu

Similar threads

Kadına şiddete hayır diyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, şiddete uğrayan kadınlara 7 gün 24 saat hizmet verecek Fatma Şahin, İstanbul Adliyesi'nde Bayan Hakları Merkezi Şiddeti Önleme Bürosu'nun açılışına katıldıFatma Şahin 7 gün 24 saat tek kapı sistemi yani mağdur olan kadının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Aile İci Şiddet Acil Yardım Hattı numarası Aile İci Şiddet Acil Yardım Hattı telefonu Aile İci Şiddet Acil Yardım Hattı nasıl kuruldu Aile İci Şiddet Acil Yardım Hattı nedir Aile İci Şiddet Acil Yardım Hattı Aile İci Şiddet Acil Yardım Hattı, Hurriyet gazetesinin 2003 yılında aile ici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Bu yazıyı ekim ayında yazmayı planlıyordum. Çünkü 2 Ekim Şiddete Hayır Günü olarak anılır. Fakat ne yazık ki son zamanlarda gelişen akıl almaz şiddet olayları bu yazıyı öne çekmeme sebep oldu. Bilinçlenmek, neden ve hangi durumlarda şiddet uyguladığımızı bilmek şiddet olaylarının önüne geçmede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kadına Şiddetin Bahaneleri Kadına şiddetin bahanesi çok Bir çocuk annesi FT'yi birlikte yaşadığı birey dul olduğunu öğrenince terk etti FT, bir otobüs firmasında hostesliğe başlayınca da 'namus' gerekçesiyle vuruldu Ailenin Korunmasına Dair Kanun, güç görenin koruma altına alınmasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Geçtiğimiz sene Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya, eşi Eda Demirci'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Küçükkaya, haberleri yalanlasa bile Demirci'nin raporları iddiaları doğruladı. Eda Demirci katıldığı YouTube programında yaşadığı o korkunç anları anlattı. Anne Ayla Demirci de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt