Bayan Terk Etmiyor (Pakize Suda'dan) Erkeğin Mars'tan, kadının Venüs'ten geldiğini Hile hadisesinin, erkeğe, doğanın bir lütfu olduğunu Kadınların da körle yata yata şaşı kalktığını Bunları en ince ayrıntısına kadar anladık öğrendik de, ilişkiyi bayan mı bitiriyor erkek mi daha ziyade? Yüzde olarak hangisi önde? Uykuda bile araştırmadan duramayanların bu hususta bir çalışmaları oldu da ben mi atladım acaba? Misal, Erkekler daha çok terk ediyordiye bir cümle hatırlamıyorum Lakin benim yapmış olduğum araştırma neticesinde bu tümce çok rahat kurulabilir Hatta, Sadece erkekler terk ediyorbile diyebiliriz Bilmiyorum Yanlışsa da araştırmalarımın yalancısıyım Sevgilimikocamıkarımı geri döndürdiye büyücülerin kapısını aşındıranlar aralarında kaç erkek vardır sorarım size? veya Bak bakalım dönecek mi?diye akşama kadar önüne gelene kahve falı baktıran kaç erkek duydunuz? Mahkemelere bir sorun Boşanmamakta direnenlerin ne kadarı erkek, ne kadarı kadındır?* * * Yeni yetmelerin ilişkilerine bakmayın siz O ilişkilerde kızların herkes birer kelebek misali Kadınların ilişkiye zamkla yapışması durumu birazcık daha ileri yaşlarda başlıyor Ve bitmiyor Halimiz Vefat Etmek var dönmek değilşeklinde özetlenebilir İlişki yürümez, hatta kanserleşir Bayan terk etmez! Erkek aldatır Kadın terk etmez! Doğrusu erkekten hiç memnun değildir Yine terk etmez! Dayak yer, hakarete uğrar Terk etmez! Erkek dobra dobra Bittider Kadın terk etmez! Nedir bu sebatkárlığınsebebi? Bu bir türlü vazgeçememe Bittiğini bir türlü kabul edememe hali nedir? Ha, Anadolu kadınından bahsetmiyorum elbet Onlar konu dışı Durumları özel onların Üç beş istisna dışarıya hepimiz dövüşmeyi, didişmeyi, âmâ topal sürdürmeyi tercih ediyoruz Erkekler halbuki Birçok zaman ortada, yani belli ki bir şey yokken terk edip gidiyorlar Sıkıldıkları için örneğin Bayan sıkılsa da bekliyor Neyi beklediği belli değil En fazla da hür kızlar terk ediliyor Al sana serbest!mü diyor erkek, nedir bundan böyle Bir bakımlı meyhanede içip içip meyhaneciye dert yanan erkek, eski Türk filmlerinde kaldı Acilen meyhanelerde kadın kadına kafayı çeken gruplar var Bakın bir, içlerinden asgari ikisi o sıralar terk edilmiştir, onun muhasebesi yapılıyordur mutlaka * * * Kadında uyarlama sorunu mu vardır nedir Ayrılığa adapte olamıyor Veya yeni birine ya da bıçağın kemiğe dayanmasıeşiği yüksek kadının Her neyse Bayan terk etmiyor Ve de terk edilemiyor Fakat suç tekrar erkekte İçlerinden adam gibi adamçıkarmakta hasis davrandıklarından, bayan yenisinin nasıl olacağını az çok varsayım ediyor, elindekiyle yöneticilik etmenin yollarını arıyor Pakize SUDA'dan