Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kadın kocası ve kaynana :)

kadın kocası ve kaynana :)
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kadın kocası ve kaynana Genc bir kadin, aylardir santiyede olan kocasina asagidaki satirlari yazan: 'Sevgilim, Biliyorsun, sen santiyedeyken nur topu gibi bir bebegimiz oldu Sutum yetmedigi icin, yavrumuzu besleyebilmek amaciyla bir sutanne tuttum Yalniz, bu sutannenin zenci olmasindan dolayi cocugumuz, emdigi sutun etkisiyle vakit icinde zenciye donustu Haberin olsun dedim Bu konuda benim bir sucum oldugunu dusunmezsin umarim Optum, Biricik esin' Kadinin kocasi da bunun uzerine annesine bir mektup yazan: 'Sevgili annecigim, Karim bana gonderdigi son mektupta, sutu yetkisiz oldugu icin bir sutanne tuitmak zorunda kaldigini, o sutannenin zenci oldugunu ve bu yuzden bebegimizin renginin de zamanla koyulastigini yaziyor Bundan esimi sorumluluk sahibi tutamayiz, tabii ama Selam ve sevgilerimle' Annesi ise ogluna soyle bir cevap yazar: 'Sevgili oglum, Aslina bakarsan, sen dogdugunda benim sutum de beceriksiz kalmisti Lakin biz yoksul oldugumuzdan dolayi, sutanne tutamayip onun yerine seni inek sutuyle doyurmak zorunda kalmistik Bu durumda takdir edersin ki, senin safkan bir okuz olmanin sorumlusu ben degilim Seni seven annen'  

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt