Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadın Erkek Günlüklerindeki fark

Kadın Erkek Günlüklerindeki fark
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kadın Erkek Günlüklerindeki fark Aradaki farka bakarmısınız? KADIN ERKEK GÜNLÜĞÜ 1549151643 1549151643 kadinerkekgunluklerindekifark5c562da4d9669kadinerkekgunluklerindekifark5c562da4d9669 http:wwwozgurceduslercomimagesnokta Bugün üç yil bitti Onun karsisina gelinlikle çiktigim günkü kadar mutluyum Tanrim, onu ne kadar seviyorum Mükemmel bir erkek, cazibeli, yakisikli, anlayisli,iyi huylu, her sey var Bugün Cumartesi, biraktim arkadaslariyla eglensin En sevdigi yemek yemek olan pastirmali kurufasulye ile pilav yapiyorum Pisti, demleniyor Banyo yaptim, en sevdigikiyafeti giydim Yemekten sonra, söminenin karsisina bir sise kirmizi sarapla uzanacagiz Eve geldi sonunda Beni öpüsü azıcık soguktu, zihinsel olarak baska yerde benzeri Aman Tanrim, yoksa? Bütün cilvelerime ragmen, bana saldirmadi Arkadaslariyla ne yaptigini sordum, agzinda bir seyler geveledi Yemekte azıcık keyfi yerine kazanç gibi oldu, lakin hala dalgin, hala uzaktan, hala kabuguna çekilmis Her Hâlükarda ÖTEKINI düsünüyor Benden genç mi acaba? Isyerindeki sarisin pazarlama temsilcisi olmasin? Söminenin karsisinda sarabimizi yudumlarken, artik dayanamadim neyin var?diye sordum Gülümsedi, mecbur bir gülüş, aci dolu, uzaklik doymuş Yok birseyimdiye geçistirdi O gürül gürül yanan askin bu dek tez bitecegine inanamiyorum, daha dün bana ebediyete değin benimle olmak istedigini söylüyordu Bugün aramizda iletisim kopuklugu basladi bile Şayet de kilo aliyorumÇok mu vir vir yapiyorum? Elini tuttum Elimi oksadi, fakat eller hissiz, parmak uçlari sogukStepe baslasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan Kendimi kandirmaktan baska bir sey degil bunlar BittiBitttiBitti Tanrim, vefat etmek istiyorum Kendimi son kere onun kollarina attim Aglaya aglaya uykuya dalmisim Erkegin Günlügü: Öf be, Fener tekrar yenildi Ama, kurufasülye güzeldi  

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt