Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaderimde Hep Guzeli Aradım Şarkı Sozu

Kaderimde Hep Guzeli Aradım Şarkı Sozu
0
308

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kaderimde Hep Guzeli Aradım Şarkısının Sozleri

Kaderimde hep guzeli aradım
İcimdeki sazlar başka soz başka
Hayalimde canlanırken muradım
Duvardaki resim başka sen başka

Gokyuzunde otağ kurdum oturdum
Yeryuzunde hayat başka ruh başka
Bu sevdadan artık ben de yoruldum
Yaz yağmuru kış yağmuru bambaşka

Similar threads

Ozgur Kurum Hep Aynı şarkısı 2019 Ozgur Kurum Hep Aynı şarkı sozleri Ozgur Kurum Hep Aynı şarkısının sozleri: Soğuk, buruk bir gecenin elinde Yalnız odamda kolonların sesinde Bir kuştum bir uctum İcerde bilgisitenlarcom kayboldum Duymadın beni cunku susmuştum Kabul ettim ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Mazhar Fuat Ozkan (MFO) Hep Yaşın 19 Şarkı Sozu MFO Hep Yaşın 19 şarkısının sozleri MFO Hep Yaşın 19 sozleri Hadi bana sor sevmek bu kadar mı zor senden başka yok bildiğim yol hadi bana sor Gezginci ruhumuz bir gun dinerse korkmadan doneriz gururluyuz eksilirse ağlayanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Neden Neden gittin oluyordum şarkısının sozleri Neden Neden gittin şarkı sozu Seni gozumdeki yaş gibi bekledim gelmedin Gittin uzak diyarlara geri donmedin Seni yağmurda guneş gibi bekledim gelmedin Yedi renk vardı icimde sen bunu hic gormedin Kapatın kapıları bir bir, ustune karanlığa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Ziynet Sali Ruh İkizim şarkı sozleri Ziynet Sali Ruh İkizim şarkısının sozu Bir derdim var sana hemen acılmam lazım Kalp ağrım cok sana hemen kavuşmam lazım Sabır taşı ane gonlum beklemekle gecti omrum Aniden gel şaşırt beni kalbim avcumda gel sev beni Bilmem kac yuz saat gecti haber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt