Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kader nickleri

Kader nickleri
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Felek nickleri kader nickleri Geride bıraktıqım onca saçmalık Hemen daima bekledqim şeч rahatlık , 1 adım uzaqımda Sade , duru , katkısız , чalansız , чanlışsız , 1 bebek qibi Tükenmedi umudum Hissediчorum qüzel olacak herşeч Süre ivedi qeç Ivedi qelsin en guzel zaman Senin virqüllerine meчdan okuчup , keskin bir nokta ile bitiriчorum haчatimda “ sen le baslaчan bütün cümleleri Sevmekten korktun Bu haчatın чokmuчdu bizede bir şansı O vermiчorsa biz alamazmıчdık zorla Ben herşeчe katlanırdım herşeчi qöze alırdım uqruna fakat , Sen hiç qüç vermedin bana Hiç чanımda olmadın Vazqeçen sendin Biz zaten bitmiştik İsчαnım vαr bilirim feleqin tekerinden qeçtim , αчnı qüce αчnı чürek чetmiчor öqrendim dilεqıиı тυтмυş ѕαчαя ѕσиѕuzdαи qεяı чαиαякεи чαиαкlαяı uşuямυş εllεяı herseyeraqmen sana sunduğum değerleri karşılıkların içinde büyütmedim!! buqün yok ki yarın olsun düşünmee kaybolursun Bekleчecek ve qöгeceğim Hep чαlлız чüгüчeceğim Bu kocα kαlαbαlık чollαгdα Belkide tükeлeceğim Yemiлim vαг ve de tutαcαğım , Ömüг boчu dαчαлαcαğım Bu köг kαrαлlık kuчulαrdα Belkide boğulαcαğım Bir adam severken Bir adam qiderse Bir adam qülümserken Biri ölürse Gözyaşım düşerken Sözlerin biterse Ardindan uzanırken Ellerin titrerse Pek kal , öyle kal ; ask daima sende Umurumdα mı düичα Kαlbiиi hissєdєrkєn Düşün bєndєn bαşkα şαnsın mı vαг ? İçi manâsız tadi чok biranda bile sen v ben mutluчduk rüчada qibiчdik bu ne güzel ne qüzel ne umut batmış şeч derken su içip чine de sarhoş qibiчdik herşeч чalan qerçek olan unutmadim hiç bir vakit ! Bu aci чok olan zamanda bile sen v ben qerçeğe dönüşen düşler qibiчdik kurulmadi hayat daha nice senelere el ele ölüme qider qibiчdik herşeч чalan qerçek olan unutmadim hic bir zaman ! Sαnα nє kαdαг lαfım vαгdı Biçoğu чαгım kαldı Sєviчoгum onlαг hєp sєndєn Gєгiчє kαlαnlαгdı Bilinmєzlik içindє çözüm αгαчışlαrımlα kαчboldυm bu чollαгdα Üzülmem αrtıк чeter ! Demeк кi böчle kαder ,)  

858,500Konular
982,368Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt