Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kablolu ve kablosuz modem birleştirme yardım arkadaşlar

kablolu ve kablosuz modem birleştirme yardım arkadaşlar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar benim laptopum ve masaüstü bilgisayarım var ve hem kablosuz hem kablolu modem var fakat kablosuz modemde telefondan gelen kabloyu takmak için yer yok bu yüzden wireless internet kullanamıyorum bunları nasıl ayarlayabilirim kabloları nasıl yerleştirmem gerek konunun nereye açılacağını bilmediğimden buraya açtım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Arkadaşlar evimde bir masaüstü bilgisayarım ve bir laptopum varKABLOLU UYDUNET İNTERNETİM masaütüne bağlı Bir tane kablosuz modem aldım TPLINK TLWA730RE adında Kablolu internetim sayesinde aldığım modem ile evin içinde kablosuz internet kullanmak istiyorumYardımlarınızı bekliyorum Neyi nereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum ama yardımcı olursanız cok sevinirim eğer deilsede moderatörler taşırsa konuyu iyi olur tplink tdw8961nd kablosuz modemim var modem arayüzüne girip şifre koyucam 192 168 1 1 den giricem ama şifre istiyor admin admin yazıyorum olmuyor admin ttnet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
arkadaşlar lenova sl500 laptop var kablolu bağlanıyor net e kablosuz bağlanmıyor drıve si yuklu değil dedi biraz anlayan birisi aranızda bana yardımcı olabilecek varmı kablosuz bağlanma özelliği var ama ağbağlantılarıma girdiğimizde kablosuz bağlan seçeneyi yok yardım edin arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Elimde zoom adsl usb modem varAma hem masaüstü için hem de laptopla bağlanabilmek için wireless modem ihtiyacım varSanırım wireless modemlerde kabloyla da baglantı sağlayabiliyorumAma elimdekini de değerlendirmek istiyorumTakas yapabileceğim bir yer var mı?Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorumm!!!1
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Günümüz koşulları ve pandemi ortamında internet ihtiyacının ve kullanımının tüm dünyada oldukça arttığı bir süreçten geçiyoruz. Neredeyse tüm plan, program, alışveriş ve işlerimizi internet üzerinden yapar hale geldik. Bu yoğun kullanım internet hızlarını da doğal olarak etkiliyor. Pandemi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt