Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabaklı Greek Meze

Kabaklı Greek Meze
0
38

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kabakli-greek-meze.jpg

Kabaklı Greek Meze Tanımı İçin Materyaller

  • 3 adet kabak
  • 1 çay bardağı arpa şehriye
  • 1 avuç dere otu
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım çay bardağı zeytin yağı (1 parmak fazla koyulabilir isteğe göre)
  • 2 çay kaşığı
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 tatlı kaşığı isot
  • 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • Göz kararı tuz
  • Tuzot (İsteğe nazaran 1 çay kaşığının yarısı kadar)

Kabaklı Greek Meze Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Soğanlar rendelenir ve zeytin yağında kavrulur, pembeleşince rendelenen 3 kabak sotelenmek için eklenir.
  2. Ocaktan almaya yakın doğranan dere otu ek edilir.
  3. Piştiğinde ocaktan alınır soğumaya bırakılır. Haşlanan arpa şehriyeler kenara alınan kabağa eklenir.
  4. Başka derin bir kapta yoğurt ve mayonez sarımsak tozu ile karıştırılır.
  5. Üzerine kabak karışımı eklenir. Tuz, isot, pul biber ile karıştırılır. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt