Kabak Yoğurtlaması Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet kabak
- Yeterli miktarda yoğurt
- Sarımsak
- Tuz
Kabak Yoğurtlaması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kabakları yıkayıp yuvarlak şekilde keselim.
- Daha sonra fırın tepsinize dizelim (Dilerseniz kızartabilirsiniz öyle de güzel oluyor )
- Yoğurt sarımsak eve tuzu bir kapta ayarlayalım.
- Pişen kabaklarımızı bu karışımla birleştirelim.Afiyet olsun.Dilerseniz kış için alüminyum kaplarda buzluğa da atabilirsiniz.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.