Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabak Yemeği

Kabak Yemeği
0
68

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
kabak-yemegi.jpg

Kabak Yemeği Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet kabak
  • 1 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 1 adet sarımsak
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 2 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
  • Nane

Kabak Yemeği Tanımı Yapılışı

  1. Yıkadığımız kabağı havuç soyağacı ile yahut ince ince doğrayarak 2 yemek kaşığı yağ koyduğumuz tavamızda kavuralım.
  2. Kabaklar kısık ateşte kavrulurken sosumuzu yapalım.
  3. Tavaya iki yemek kaşığı yağ ve 1 tatlı kaşığı salçamızı koyalım akabinde soğanı ve sarımsağı doğrayıp ekleyelim.
  4. Daha sonra domatesi ekleyelim ve baharatları da isteğinize nazaran ekleyebilirsiniz.
  5. Pişen sosumuza iki bardak su ekleyelim ve kabakları sosumuzun olduğu tavaya alalım ve suyunu çekene kadar pişirelim. Afiyet olsun :).
 
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt