Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak Ve Havuçlu Yoğurtlama

Kabak Ve Havuçlu Yoğurtlama

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Kabak Ve Havuçlu Yoğurtlama Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo kabak
*4 adet havuç
*1 çay bardağı çekilmis ceviz
*Yarım demet dereotu
*Sıvıyağ
*Yoğurt
*Tuz

Kabak Ve Havuçlu Yoğurtlama Tarifi Yapılışı
Herkese selamlar
Bir misafirimiz geleceği zaman bazen ikramlarımızın yanına bir yoğurtlama yapsak dediğimiz olur, birde standart yaptıklarımız varsa insan değişiklik arıyorİşte o esnada bu tarif yardımcınız?
Önce kabaklarımızı iyice yıkayıp, rendeleyelim ve tencereye alıp, üzerine biraz sıvı yağ gezdirip, 23 dakika kavuralım Kavurduğumuz kabakları bir kaba alıp,havuçları da aynı şekilde hafif sıvı yağ gezdirerek 23 dakika kavuralım Havucu da kaptaki kabağın üzerine alıp, soğumasını bekleyelim Soğuduktan sonra dereotu, ceviz, yoğurt ve tuz koyup, servise hazır edebilirsiniz
Hoş bir lezzet, tavsiye ederim
 
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt