iltasyazilim
FD Üye
Kabak Ve Havuçlu Yoğurtlama Tarifi İçin Malzemeler
*1 kilo kabak
*4 adet havuç
*1 çay bardağı çekilmis ceviz
*Yarım demet dereotu
*Sıvıyağ
*Yoğurt
*Tuz
Kabak Ve Havuçlu Yoğurtlama Tarifi Yapılışı
Herkese selamlar
Bir misafirimiz geleceği zaman bazen ikramlarımızın yanına bir yoğurtlama yapsak dediğimiz olur, birde standart yaptıklarımız varsa insan değişiklik arıyorİşte o esnada bu tarif yardımcınız?
Önce kabaklarımızı iyice yıkayıp, rendeleyelim ve tencereye alıp, üzerine biraz sıvı yağ gezdirip, 23 dakika kavuralım Kavurduğumuz kabakları bir kaba alıp,havuçları da aynı şekilde hafif sıvı yağ gezdirerek 23 dakika kavuralım Havucu da kaptaki kabağın üzerine alıp, soğumasını bekleyelim Soğuduktan sonra dereotu, ceviz, yoğurt ve tuz koyup, servise hazır edebilirsiniz
Hoş bir lezzet, tavsiye ederim
*1 kilo kabak
*4 adet havuç
*1 çay bardağı çekilmis ceviz
*Yarım demet dereotu
*Sıvıyağ
*Yoğurt
*Tuz
Kabak Ve Havuçlu Yoğurtlama Tarifi Yapılışı
Herkese selamlar
Bir misafirimiz geleceği zaman bazen ikramlarımızın yanına bir yoğurtlama yapsak dediğimiz olur, birde standart yaptıklarımız varsa insan değişiklik arıyorİşte o esnada bu tarif yardımcınız?
Önce kabaklarımızı iyice yıkayıp, rendeleyelim ve tencereye alıp, üzerine biraz sıvı yağ gezdirip, 23 dakika kavuralım Kavurduğumuz kabakları bir kaba alıp,havuçları da aynı şekilde hafif sıvı yağ gezdirerek 23 dakika kavuralım Havucu da kaptaki kabağın üzerine alıp, soğumasını bekleyelim Soğuduktan sonra dereotu, ceviz, yoğurt ve tuz koyup, servise hazır edebilirsiniz
Hoş bir lezzet, tavsiye ederim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.