iltasyazilim
FD Üye
Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
*2 kg kabak
*3 su bardağı tozşeker
*1, 5 su bardağı su
*Üstüne tahin ve ceviz
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı
1
*Kabaklar dilim dilim doğranır
*34 saat tercihen bir gece üzerine şeker konularak bekletilir
*Sonra üzerine su ilave edilerek kısık ateşte yumusayana kadar pişirilir
*Pişirme süresi kabağın cinsine göre yarım bir saat arası değişebiliyor Üzerine tahin ve cevizle servis yapılır
*2 kg kabak
*3 su bardağı tozşeker
*1, 5 su bardağı su
*Üstüne tahin ve ceviz
Kabak Tatlısı Tarifi Yapılışı
1
*Kabaklar dilim dilim doğranır
*34 saat tercihen bir gece üzerine şeker konularak bekletilir
*Sonra üzerine su ilave edilerek kısık ateşte yumusayana kadar pişirilir
*Pişirme süresi kabağın cinsine göre yarım bir saat arası değişebiliyor Üzerine tahin ve cevizle servis yapılır