Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabak Tarator

Kabak Tarator
0
54

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
kabak-tarator-3.jpg

Kabak Tarator Tanımı İçin Gereçler

• 3 adet kabak
  • 1 tutam dereotu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 kase yoğurt (Ben süzme kullandım)
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım su bardağı iri kıyılmış ceviz
  • Yeteri kadar tuz

Kabak Tarator Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kabakları yıkadıktan sonra rendeliyoruz tavaya yağı alıp kabakları ek ediyoruz yüksek ateşte 5 dakika kadar soteliyoruz.
  2. Daha sonra kenara soğumaya bırakıyoruz bir kasede yoğurt sarımsak dereotu ceviz ve tuzu ekleyerek karıştırıyoruz.
  3. Daha sonra kabağı ekliyoruz tekrar karıştıralım servis tabağına alın.
  4. Üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz ben süzme yoğurt kullanarak form verdim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun????????.

Similar threads

Lezzetli Kabak Tarator Tanımı İçin Gereçler 3 adet kabak4 diş sarımsak1 yemek kaşığı mayonez1 yemek kaşığı labne3 su bardağı süzme yoğurtYarım çay bardağı zeytinyağıYarım su bardağı ceviz1 tatlı kaşığı toz biber1 çay kaşığı tuz Lezzetli Kabak Tarator Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Havuç Kabak Tarator Tarifi İçin Malzemeler Zeytinyağı2 adet havuç2 adet kabak1 kase süzme yoğurt1 yemek kaşığı mayonez3 diş sarımsakTuz Havuç Kabak Tarator Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabakları rendeliyoruz. 2 yemek kaşığı zeytinyağında suyunu çekmeye yakın olana kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Kabak Tarator Tarifi İçin Malzemeler 3 yemek kaşığı zeytinyağı2 adet büyük boy kabak1/2 (yarım) demet dereotu1 diş sarımsak1 kase süzme yoğurt1 çay kaşığı tuz1/2 (yarım) çay bardağı ceviz Kabak Tarator Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak kabaklar yıkanır ve kabuklarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Havuç Kabak Tarator Tanımı İçin Malzemeler 2 adet kabak (rendelenmiş)2 adet havuç (rendelenmiş)1 su bardağı süzme yoğurt1 diş rendelenmiş sarımsak1 silme çay kaşığı tuz3 yemek kaşığı sıvı yağ Havuç Kabak Tarator Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kabakları rendeleyip düzgünce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Havuç Kabak Tarator Tanımı İçin Malzemeler 2 adet orta uzunluk kabak (rendelenmiş)2 adet orta uzunluk havuç (rendelenmiş)Zeytinyağ1 çay kaşığı tuz1/2 (yarım) su bardağı ceviz4-5 kol dereotu1 su bardağı süzme yoğurt1 diş sarımsak1 su bardağı yoğurt Havuç Kabak Tarator Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,500Konular
982,369Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt