Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak Mücver

Kabak Mücver

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler

• 5- 6 adet kabak
  • 2-3 adet havuç
  • 2 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 demet maydanoz
  • 1 demet dereotu
  • 1 demet taze nane
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 yemek kaşığı un
  • Tuz, karabiber,kuru nane

Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kabak ve havuçları rendeleyelim.
  2. Yumurtaları kıralım, kabartma tozunu ekleyelim.
  3. Baharatlarını ve sarımsağını ek edelim.
  4. Üzerine incecik kıyılmış yeşillikleri ekleyerek karıştıralım.
  5. Unu da ek ettikten sonra az yağda yapışmaz tavada artlı önlü pişirelim.
Ben ince yapmayı ve az yağda pişirmeyi tercih ediyorum böylelikle hiç yağ çekmiyor ????????İsterseniz beyaz peynir,taze soğan,patates vb eklemeler yapabilir, fırında da pişirebilirsiniz.Yanında sarımsaklı yoğurt ile servis edilir. ????.

Kabak Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kabak Mücver Tanımı İçin Gereçler 1 kilo kabak4 adet yumurta1 su bardağı unYarım demet maydanozYarım demet taze soğanYarım demet dereotuTuzKarabiber Kızartmak İçin Sıvıyağ Kabak Mücver Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yumurta ve un karıştırma kabında bir hoş çırpılır. Akabinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Kabak Mücver Tanımı İçin Materyaller 4 tane kabak4-5 kol taze sarımsak4 kısım taze soğan1 demet maydonoz1 demet taze nane5 tane yumurta8 yemek kaşığı un1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı karabiber Kızartmak için; 2 su bardağı sıvı yağı ( ayçekirdeği yağı ) Kabak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Kabak Mücver Tanımı İçin Gereçler 4 adet kabak içiYarım soğan1 adet havuç1 adet yumurta1-1,5 su bardağı un1 avuç maydanoz1 avuç dereotuYarım paket kabartma tozuTuz, pul biber, karabiber Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Kabakların suyunu sıkıp bir kaba alın. Üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Pratik Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler 3-4 adet kabak (ben yazdan dondurucuya koymuştum, taze ve pratik oluyor)Yarım demet maydanoz3-4 kol yeşil soğanYarım demet dereotu2 yahut 3 yumurta1 yemek kaşığı domates salçasıTuzPulbiberKırmızı toz biberKarabiber1 tatlı kaşığı karbonat1,5-2 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Fırında Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler 3 adet kabak1 adet kuru soğan1 adet yumurta15-20 adet dereotu15-20 adet maydanoz10 adet yeşil soğan1 su bardağı un1 adet kabartma tozuYarım kahve fincanı sıvı yağTuz, karabiber, pul biber Üzerine; Susam, çörekotu Fırında Kabak Mücver Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt