Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak Mücver

Kabak Mücver
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kabak Mücver Kabak yemekleri, Kabak Mücver, Mücver, Kabak Mücver Tarifi, Sebze Yemekleri​ Selam melishler ben gecenlerde Kabak Mücveri yapmistim annem cok begendi & tarifi sizlerle paylasmak istedimkabakmucver5c4f4efd5b237alt Gerci Foto cekmedim icabında internetten aliriz artikkabakmucver5c4f4efd8b2a9pngalt :D:D :D:D :D:D ​ Malzemeler 4 adet orta yükseklik kabak 3 Yumurta 3 kahve fincanı Un 1 demet taze Sogan 1 demet dereotu 1 demet taze nane Kızartma için akıcı yağ Tuzlu, karabiber id Hazirlanisi: Kabaklarin kabuklarini soyun & yikayin daha sonra rendelenmis kabagin suyunu tel süzgecten gecirin (gerci süzmedende denedim daha güzel oluyormus pek sonucta Kabakin kendi suyukabakmucver5c4f4efd5b237alt :D Big Grin :D) Sonradan Ben Sogani icine rendeliyorum cünkü bu nedenle kayboluyor icinde, yalnızca geriye hoş bir Tat kaliyor Fakat dilerseniz sogani, ince ince kiyarakda Kabakin icine karistirabilirsiniz sonradan yumurtayi, dereotunu ve naneyi ve unu ekleyip bulamac haline getirin Bir tavada yagi kizdirin ve hazirladiginiz karisimi corba kasigi ile kizgin yaga dökerek cift tarafli kizartin! Sicak ya da Soguk servis yapilir en güzelide yanina Yogurt yendimi oluyor mhmmkabakmucver5c4f4efdbdf6agifalt :asigim: :asigim: :asigim:  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt