Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak Karnıyarık

Kabak Karnıyarık
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kabak-karniyarik.jpg

Kabak Karnıyarık Tanımı İçin Gereçler

  • 8 adet kabak
  • 250 gram kıyma
  • 1 adet soğan
  • 2 adet domates
  • Karabiber
  • Tuz
  • Sıvı yağ
Beşamel sos için:
  • 1 kaşık tereyağ
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı süt
  • Kaşar peyniri

Kabak Karnıyarık Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kabakların kabuklarını sıyırt???? kızartın.
  2. Hazır dikdörtgen borcama dizin.
  3. Soğanı ve kıymanı kavurun.
  4. Üzerine domates ekleyin pişirin.İç harç hazır.
  5. Beşamel için bir tavada yağı alın, eriyince unu ekleyin ve kavurun.
  6. Un pembeleşince sütünü ekleyin hazır✔️
  7. Kabakları dizin borcama ve ortadan ayırın.
  8. Kıymalı harcını içine kaşık yardımıyla koyun.
  9. Üzerine beşamelini ekleyin.
  10. Borcama 1 çay bardağı su dökün ve verin fırına, 10 dk pişsin .
  11. Çıkarıp kaşar ekleyin ve tekrar fırına verin. Afiyet bal şeker olsun enfestoo.
 
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt