Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak Kabuğu Yemeği (Kaşkarikas)

Kabak Kabuğu Yemeği (Kaşkarikas)
0
29

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kabak-kabugu-yemegi-kaskarikas-6.jpg

Kabak Kabuğu Yemeği (Kaşkarikas) Tanımı İçin Materyaller

  • 7-8 adet kabak
  • 2 domates yahut yarım bardaktan bir parmak fazla domates püresi
  • Yarım çay bardağı içme suyu(domates püresi kullandıysak)
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1/2 (yarım) tatlı kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı karabiber

Kabak Kabuğu Yemeği (Kaşkarikas) Tanımı Yapılışı

  1.  Kabakları güzelce yıkayıp kabuklarını kalın kalın keselim (içini ayıralım börek yapacağız).
  2.  Üzerine yemeklik doğranmış domatesleri ekleyelim yahut püreyi.
  3. Zeytinyağı, tuz, şeker ve karabiberi ekleyelim.
  4. Düdüklü tencerede 5 dk (buharı kendi çıkınca kapağı açılır).
  5. 7 dk. Pişirirseniz buharını çabucak çıkarmanız gerekir ki kabaklar erimesin.
 
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt