Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabak Çorbası

Kabak Çorbası
0
29

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
kabak-corbasi.jpg

Kabak Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 dilim bal kabağı
  • 1 adet küçük boy kuru soğan
  • 1 küçük diş sarımsak
  • 1 küçük boy havuç
  • 4 su bardağı su (et suyu, sebze suyu tercih edilebilir)
  • 2 çorba kaşığı krema
  • Tuz, karabiber, kırmızı toz biber, zerdeçal
  • Tarçın (eklemeyebilirsiniz)
  • Zeytinyağı

Kabak Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Büyük dilim halindeki kabakları üzerini zeytinyağı, tuz ve karabiber ile önceden ısıtılmış 200 derece fırında ortalama 35-40 dk (çatal batırarak pişmesini kontrol edebilirsiniz) pişirin.
  2. Bir tencereye 4 kaşık sıvı yağ alıp tencere ısınınca küçük küp doğranmış havuçları, soğanı, sarımsağı ekleyin.
  3. Soğanlar şeffaflaşıp, havuçlar yumuşayınca baharat ve fırınlanmış kabakları büyük küpler halinde ekleyin kaynar suyu ekleyip 15 dakika kadar pişirin.
  4. Blender yardımı ile pürüzsüz kıvama getirin tercihe bağlı krema ekleyebilirsiniz.
  5. Sıcak servis ediniz. Servis esnasında kremayı üzerine gezdirebilir, kabak çekirdeği, kruton ekmekle servis edebilirsiniz.
Kabak Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,713Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt