Kabak Çiçeği Kızartması Hafif Harikulade Bir Lezzet Tanımı İçin Gereçler
- 15 tane kabak çiçeği (Erkek çiçekler olacak)
- 1 yumurta
- 3 yemek kaşığı un
- Yarım çay bardağı süt
- Tuz
- Karabiber
- Sıvı yağ
Kabak Çiçeği Kızartması Hafif Fevkalade Bir Lezzet Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kabak çiçekleri dikkatlice kırmadan yıkanır bir kapta yumurta süt tuz karabiber un karıştırılır.
- Karışan karışıma kabak çiçekleri gerili önlü bulanır.
- Fazlası alınarak kızgın yağa konulup gerili önlü pişirilir. Hiç yağ çekmiyor hafif nefis bir tanım yapacaklara şimdiden afiyet olsun????????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.