Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

JPMorgan CEO’su Yine Bitcoin’i (BTC) Hedef Aldı

JPMorgan CEO’su Yine Bitcoin’i (BTC) Hedef Aldı
0
30

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
jamie-dimon.jpeg

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, Milletlerarası Finans Enstitüsü Yıllık Üyelik toplantısında tekrar Bitcoin’i eleştirdi ve varlığın “değersiz” olduğunu öne sürdü.

“Şahsen Bitcoin’in bedelsiz olduğunu düşünüyorum”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin’in sonlu arzını sorgulayan Dimon, bunun değiştirilebileceğini argüman etti:

“Gruba diğer bir mevzuda meydan okuyacağım. Bitcoin‘in 21 milyon hududunun olduğunu nereden biliyorsunuz? Hepiniz algoritmaları okudunuz mu? Hepiniz buna inanıyor musunuz? Bilmiyorum, her vakit bu tip şeylere kuşkuyla yaklaşmışımdır”

Dimon’a bu kelamlarının akabinde JPMorgan’ın neden müşterilerinin Bitcoin’e yatırım yapmasına müsaade verdiği soruldu. Dimon, bu soruyu sigara örneğiyle yanıtladı:

“Sigara içilmemesi gerektiğini de düşünüyorum fakat müşterilerimizin hepsi yetişkin kişiler”

Dimon, son vakitlerde Bitcoin’i eleştirdiği çıkışlarıyla öne çıkıyor. CEO kısa bir müddet evvel de Bitcoin’in kıymetsiz olduğunu argüman etmişti.

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt