Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Japon devi artık plazma TV üretmeyecek[GYT]

Japon devi artık plazma TV üretmeyecek[GYT]

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
LCD televizyon teknolojisindeki gelişmeler plazma TV üretimine darbe vurdu

LCD'ler gittikçe ucuzlarken ve elbette görüntü kalitesi de hızla yükselirken plazma TV'ye olan talep hızla düşmaye başladı Pazardaki bu daralmayı değerlendiren Japon elektronik devi Panasonic ise artık plazma TV üretmeyeceğini açıkladı

Panasonic'in, mevcut iş planına göre söz verilen teslimatlar yetiştirildikten sonra Mart 2019'ten itibaren plazma TV üretimini tamamen durdurması bekleniyor Japon devinin ayrıca yeterince verim alamadığı başka üretim alanlarını da kapatması bekleniyor Bunların arasında cep telefonlarının da bulunduğu düşünülüyor

2019'de dünyada satılan televizyonların içinde plazma TV'lerin payı sadece yüzde 6'da kalmıştı LCD televizyonlar ise yüzde 87'lik pazar payına sahip olmuştu 2019 rakamları ortaya çıkdığında plazma TV'lerin payının çok daha fazla düşeceği tahmin ediliyor 2019'ten itibarense plazma TV satışlarının yok denecek kadar az seviyeye ineceği tahmin ediliyor

Panasonic'in kapattığı üretim tesisindeki yüzlerce işçinin ise diğer üretim tesislerine kaydırılması bekleniyor

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt