Janjanlı Sözler ve Mesajlar İçin Buraya ! 2019 Janjanlı Mesajlar Janjanlı Sözler 2019 Bir misafirimizin isteği üstüne henüz açtığımız kısa ve öz düşündürücü mesajlar konumuzun arkasından bu yazımızda da janjanlı mesajlar ile karşınızdayız meleklerjanjanlisozlervemesajlaricinburaya5c55694df0151alt 1549101385 1549101385 janjanlisozlervemesajlaricinburaya5c55694e298dfjanjanlisozlervemesajlaricinburaya5c55694e298df janjanlisozlervemesajlaricinburaya5c55694e298df Gözlerindeki Yaşı Sil Ağlamayı bile beceremiyorsun Altımda Otomobil Gidiyorum hayat Kumarına Pozitif Şansını Zorlama Bağlarsın Kolpaya Bizim Havamız Sana Suyumuz Sana Yardım Olanlara yeter Senin Hayatın Dakika uzatmaları oynatırım sana yalvarma gereksizce Bir Ufak Sevda Kuşuyum Dolanırım Amansızca Kalplerde, Fazla Havalı Gördüm Seni Sıcacık ol Alırım Nefesini Fazla Kaptırma Kendini Sanal Aleme Yalan Olup Çıkarsın Sözlerinle! Sen Rüzgar Gibi Çabuk Olsanda Ben Kasırga gibi Aklını Alırım Korkma Güzel Olsan Ne menfaat? Benden Ekmek çıkmaz Sana Kendini baskı Gereksiz Yere Seni Tekniğimle Değil Fikirlerimle Döverim Sosyetik mekanlarda Olmuşsun Kukla Kendini Kaybetmişsin Bir Yalan Sevda Uğruna
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.