Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Jacob Black Dovmesi

Jacob Black Dovmesi
0
191

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dovmeye yakından bakarsanız,dev bir kurt adam resmi olduğunu gorebilirsinizAma
sadece bununla sınırlı değilEğer dovmeye cok yakından bakarsanız bir tane gibi gorunen kurt adamın bir suru kurt adamdan oluşturulduğunu gorebilirsinizTam olarak ne anlama geldiğine ulaşamasakta guc ve birliği simgelediği soylenenler arasında

imagesjacobblackdovmesi5ad819cd87e59 imagesjacobblackdovmesi5ad819cef1d6b imagesjacobblackdovmesi5ad819d06388a

Similar threads

Dövmeye yakından bakarsanız,dev bir kurt adam devlete ait olduğunu görebilirsinizAma yalnızca bununla sınırlı değilEğer dövmeye fazla yakından bakarsanız bir tane gibi görünen kurt adamın bir sürü kurt adamdan oluşturulduğunu görebilirsinizTam olarak ne anlayış geldiğine ulaşamasakta güç ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
MİTOLOJi NEDiR? Mitoloji kelimesi, yunanca mythos ( masal hikaye ) ve logos ( soz ) kelimesinden yapılmıştır Mitoloji; cok ski zamanlarda gelmiş ve yaşamış olan ulusların inandıkları tanrıların, kahramanların, devlerin ve perilerin hayat ve bahseden hikayelerdir Her toplumun kendine ozgu bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Kayıp Aşklar Koleksiyoncusu Yaşam Hikayesi, Yaşam Hikayeleri Kayıp Aşklar Koleksiyoncusu I Hastanede gozlerini actığında şaşkınlık icindeydi Sonra kolundaki serumu gordu Vucudunu yokladı, her şey yerli yerindeydi Hatırladı kazayı Buyuk bir trafik kazasından cok onemli olmayan ezik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Dunyanın Ataturk hakkında soyledikleri, Dunyanın Ataturk'le İlgili Sozleri Ataturk Hakkında Soylenenler Dunyanın Ataturk İle İlgili Sozleri Aristide Briand Fransız Başbakanı, 1921 Yeni Turk Devleti ile Ankara Andlaşması'nın imzalanması nedeniyle; Bizi arkadan vurdu, dağ başındaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Ataturk Sozleri, Dunyanın Ataturk'le İlgili Soylediği Sozler Ataturk ile ilgili en guzel sozler Beni gormek demek, mutlaka yuzumu gormek değildir Benim duşuncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeter Hurriyet ve bağımsızlık benim karakterimdir Cumhuriyeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt