Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Izgara Tavada Kuzu Pirzola

Hoş geldin! firat118 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Izgara Tavada Kuzu Pirzola
0
117

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
izgara-tava-da-kuzu-pirzola-2.jpg

Izgara Tavada Kuzu Pirzola Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg kuzu pirzola
Marinesi için;
  • Yarım çay bardağı süt
  • Tane karabiber ( 1 çay kaşığı kadar)
  • 1 çay kaşığı biberiye
  • Zeytinyağ

Izgara Tavada Kuzu Pirzola Tanımı Yapılışı

  1. Etlerimizi 1 gece evvelce marine edersek daha yumuşak ve lezzetli olur.
  2. Birinci olarak döküm ızgara tavamızı uygunca ısıtıyoruz. Hafif duman çıkmaya başlayınca etlerimizi diziyoruz ve her iki tarafını da 1-2 dakika kadar pişirip çevirerek pişirmeye devam ediyoruz.
  3. Bu sırada altını muhakkak kısmıyoruz etlerimizin suyunu salmadan pişmesi gerekiyor.
  4. Ve çatal bıçak üzere şeylerle çevirmiyoruz maşa kullanıyoruz.
  5. Yaklaşık 5-6 dakika pişirdikten sonra tabağımıza alıp tuzumuzu döküyoruz ve afiyetle yiyoruz.
 
858,505Konular
982,769Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt