Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İzel Rezil şarkı sozu

İzel Rezil şarkı sozu
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İzel Rezil şarkısının sozleri

İzel Rezil sozleri

hadi birbirimizin yerine gecelim
bu defa sen kalan ol
eşyaları sen topla bir ara ben uğrar alırım
yeni bir aşka hazır değilim henuz dedikten sonra
ertesi sabah başka birinin uyanırdım koynunda
iyimi şimdi yalnızlık başa donemezsin rezil
kotu bir kalp neye yarar keyfini sureme ezil
sen artık kendi kendinle
kucuk tercihinle sevişip durursun
beni zor bulursun
kendi kendinle
beni zor bulursun
senden sonra bir kac saniye herkesi sen sandım
etrafta zebilli tilkiler varmış hemen uyandım
sen artık kendi kendinle
beni zor bulursun
kendi kendinle
beni zor bulursun
kendi kendinle
beni zor bulursun
kendi kendinle
beni zor bulursun
sen artık kendi kendinle
beni zor bulursun
kendi kendinle
beni zor bulursun

Similar threads

İzel Rezil Şarkısının Sözleri İzel Rezil şarkısının sözleri İzel Rezil sözleri Sevgili melekler, bu yazımızda ünlü pop şarkıcısı İzel'in seslendirdiği Rezil adlı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruzizelrezilsarkisininsozleri5c57aaab5eefdalt 1549249191 1549249191...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
İzel Yaz Geldi Şarkısının Sozleri gecmiş gunleri saymadım katil hangimiz saymadım sen sozunu tutamadın bende bir yurek var nasıl sağlam sana coktan kapandı o dukkan fedaim olamadın hava guzel sokaklarda koşturmalı havam guzel birisini kandırmalı bir şekilde bulunuyor aşk yolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
256
Mesut tat Yalnızlık Sandalı sozleri Mesut Tat Yalnızlık Sandalı şarkısının sozu Bir fidan atılda bak yine hayata deli dolu duşleri var Gidip al hayale kapılma bir ruya bu takılma bulursun kendini Atılmış bir tarafa yaş bu oğutler kulakta kalmadı yine Bildi kendini hor gordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Hande Yener yılında yepyeni bir albumle karşımızda İşte Hayrola albumunun şarkı sozleri Hande Yener Hayrola Şarkı Sozleri Aklım inanmaz oyalanlara Nice hesaplara, mutlak sonlara Zaman kalmaz oyalanmaya Nice telaşlara, korkak yaşlara Hey sen buyuk oyna,iyi duşun Yapayalnızsın Başla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt