Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iyiki bi oglunuz var ha

iyiki bi oglunuz var ha
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
iyiki bi oglunuz var ha oğlum diye söylemiyorum bi sarmalar bi dolmalar ^^ +iyi iyi ne hoş bizim kız da çook hoş yapar zaten vala oğlum diye söylemiyorum yemek konusunda rakip kabul etmeyiz +iyikibioglunuzvarha5c56567d8f609alt :eek: Eek! :eek: ütüde felan çift çizgi yapıyor tamam ama onu da öğrenir kerata +iyikibioglunuzvarha5c56567d8f609alt :D Big Grin :D oğlum diye söylemiyorum +söyleyin canım içkisi değil kumarı değil karı kız zaten değil B) +eh böylece güzel ^^ yah siz düşünün hemen, böylesi bi çocuk yetiştiren bu baba nasıl da uğurlu bi baht olucak kızınıza + Mamut bey oğlum diye söylemiyorum çıkardımı kemer diye beline doluyo şerefsizim +Ananı avradını Vallahi billahi Raşit bey oğlum diye söylemiyorum +Niye söylemiyosunuz Oğlum yok benimiyikibioglunuzvarha5c56567e0d14bgifalt :cry: Cry :cry: +Vay kılıbık vay bi erkek doğurtamadın dimi Söylemiyorum demiştim hemencecik dalga geçin zaten bakın rıza bey oğlum diye söylemiyorum +eee :blink: oğlum diye söylemiyorum işteiyikibioglunuzvarha5c56567e11098gifalt :melek: D060 :melek: oğlum olmasa yediği haltları bir bir sayıcam hergelenin +laan :huh: size kız mız yok :angry: gelmişken bişey almadan gitmeseydik oğlum diye söylemiyorum kendisi fazla çalışkandır aşoseyşyın press te çalışıyor +nerde asoşeysin pres +heheh : asoşeysin pres mi hahaah asoşeytıt press olmasın o ben sana adını telaffuz edemiyeceğim işlere girme demedim mi lan rezil ettin beni oğlum diye söylemiyorum fazla zekidir +evet aylık 3 milyar maaş alıyo işinde de çok başarılı +neyse hayırlısıyla olur inşallah ne olur +evlillik ne evliliği ben buraya oğlumun ne kadar zeki ne dek başarılı olduğunu anlatmaya gelmiştim +gidin lan evimden dur daha bitmedi benim oğlum var ya mükemmel gitar çalar +dalga mı geçiyosunuz lan oğlunun tipi de hıyara benziyo zaten :angry: her insan azıcık hıyara aynı alinti  

858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt