Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

iyi bir evlilik icin dua

iyi bir evlilik icin dua
0
220

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
hayırlı evlilik icin dua
Evlilik icin hangi dua okunur?

Kısmetin acılması,hayırlı eş ve hayırlı evlilik icin okunacak dua

Peygamberimiz Bureydeye şoyle demiştir:

“Ya Bureyde! Allahu tealanın, hayır murad ettiği kimseye talim buyurduğu duayı sana oğreteyim mi?

Bureyde:

“Oğret ya ResUlallah deyince

ResUli Ekrem şoyle buyudular:

“Allahumme, inni daifun fekavini rıdake dafi ve huz ilel hayri binasıyeti vecalil islame munteha rıdaye Allahumme inni daifun fekavvini ve iunni zelilun feızzeni ve inni fakırun feeğnini ya erhamerrahımin

“Allahım! Ben zayıf ve aciz bir kimseyim Rızanı tahsil icin sen beni kuvvetlendir, beni daima iyiliğe gotur Son emelimi İslamiyet kıl
Allahım! Ben acizim, sen beni kuvvetlendir Ben zelil bir kimseyim, sen beni izzetlendir Ben fakirim, sen beni zenginleştir ya erhamerrahimin

Similar threads

Bahtı Açık evlilik gerçekleştirmek ve iyi muratlar için yapılacak dua hayırlı evlilik için dua en iyi dualar bahtı açık bir evlilik için dua duası okunacak dualar 1548184053 1548184053...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Hangi dua neye iyi gelir, Hangi dua ne icin okunur, Hergun okunacak dualar imageshangiduaneicinokunur5afdeb488d0b9 İstihare Duası Yapılacak her işin iyi ya da kotu olduğunu veya hemen yapmanın mı, yoksa ertelemenin mi daha uygun olduğunu anlamak icin iki rek'at namaz kılınıp Allah'a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
En İyi Dualar Nelerdir En İyi Dualar Nelerdir Nasıl Dua Yapılır Duanın ne kadar onemli olduğunu,bilhassa farz namazlarından sonra yapılan duanın makbuliyetini biliyoruz En İyi dua yoktur Samimi dua vardır,el acıp onlarca guzel kelamı sıralak duayı guzel yapmaz,makbul yapmaz Dua da ihlas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Reddedilmeyen İftar Duası İftar Vaktinde Reddedilmeyen Dua İftar Anında Reddedilmeyen Dua Allah Resulu(sav) iftar ettiğinde soyle dua ederdi Allahumme inni es eluke bi rahmetikellti vesiat kulle şey in en teğfirali Anlamı Allahım Her şeyi kuşatan rahmetinle beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
hz ebubekirin duası Peygamberimiz Muhammed RasUlullah (sa) Hz Ebubekir´e şoyle dua etmesini oğretmiştir: Ey Allahım! Peygamber´in Muhammed´in hurmetine, dostun İbrahim´in hurmetine, kurtardığın (veya seninle konuşan) kulun Musa hurmetine, kelime ve rUhundan olan İsa hurmetine, Musa´nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,559Konular
982,172Mesajlar
32,826Kullanıcılar
Cbastian27XDSon üye
Üst Alt