İvana Sert'e Kocasından Sert Bir Darbe! yurdal sert kimdir ıvana sert kimle evli yurdal evlendi ivana kocası kim ivana kiminle evli ivana sert, yurdal sert, eşi, bir kadınla görüntülendi, ivananın tepkisi, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548656711 1548656711 ivanasertekocasindansertbirdarbe5c4ea04b8273eivanasertekocasindansertbirdarbe5c4ea04b8273e ivanasertekocasindansertbirdarbe5c4ea04b8273e 1548656711 1548656711 ivanasertekocasindansertbirdarbe5c4ea04b8b372ivanasertekocasindansertbirdarbe5c4ea04b8b372 ivanasertekocasindansertbirdarbe5c4ea04b8b372 Sevgili melekler, En güzel kadınlar bile aldatılıyor,bunun güzellikle çirkinlikle ,alımla,parayla ilgisi yokİnsanoğlu beşer,şaşarTabi yanlış anlaşılmasın ben Yurdal bey İvana hanımı aldatıyor aramak istemedim,fakat lafa böyle giriverdim işte melekler! Fakat fotoğraf ve haber de apaçık yani! Sosyetenin en hoş ve çekici kadınları arasında gösterilen Ivana Sert’in 8 yıllık eşi müteahhit Yurdal Sert, Bodrum'da bir otelde defile izledi Yurdal Sert, sonrasında Türkbükü'nde bir kulüpte bir kadınla fotoğraflandı Gecenin ilerleyen saatlerinde esmer güzelle samimiyeti artıran Yurdal Sert ve bayan arkadaşı, arkadaş canlısı bir şekilde sabaha kadar eğlendi ve kulüpten el ele çıktı Çorbacıya dışarı giden ikilinin bir sonraki durağı ise açıkta demirli bir yat oldu Ivana Sert, daha önce verdiği bir röportajda şunları söylemişti: “Kıskanç değilim Eşim beni bir defa aldatırsa duymazdan gelirim Çünkü eşimi seviyor, evliliğime bedel veriyorum Ivana Sert'le sekiz yıldır evli olan Yurdal Sert ise bir röportajında şu açıklamayı yapmıştı: Ivana'yla bu konuyu konuştuk Bana 'İstersen ihanet edebilirsin Seni bir kaçamak için bırakmam' dedi Ben de ona sadakat yemini ettim Fazla cazibeli ve hoş bir karım var İhanet aklımın ucundan geçmiyorIvana sersemlemiş: Tepkimi gösteririm! Fethiye'de bulduğumuz Ivana Sert şaşkındı Sert, Daha önce yurt dışına çıktığında bir kez beni aldatmasına göz yumarım dedim lakin bu başka O Kadar bir şey varsa ona kadar tepkimi gösteririm Kim olduğunu görmem lazım Arkadaşı olabilir Aldanma varsa tepkisiz kalmamdedi Yurdalİvana Sert çiftinin bir oğulları bulunuyor Böyle güzel bir kadın,bir evlat,varlık,daha ne istersiniz be adamlar? Yani insana rahatlık batıyor işte! Durdukları yerde rahatsızlık arıyorlar! Kimbilir ,belki de herşeyin ellerinin aşağıda olmasından kaynaklanan bir doyumsuzluktur! id