Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Iticilikten çekiciliğe giden yol

Iticilikten çekiciliğe giden yol
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İTİCİLİKTEN ÇEKİCİLİĞE GIDEN YOL
JoKeR tarafından yazıldı

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız

Çekici Bir erkeğin temek özelliklerini 2 belli başlı başlık aşağıda toplayabiliriz gerçekten

Öncelikler çekiciliğie giden yol iticiliklerden kurtulmaktan geçer şeyleri bünyede barındırarak çekici edinmek zordurÖnce iticiliklerinizden kurtulmanız zorunlu

berbat kokmak iticiliktir Kokmamak bayağı iken, parfüm kokmak çekiciliktir
Fena köy şivesi ile konuşmak iticilikken, olağan konuşmak ortadır ve etkin güzel tonlamalı ve iyi bir ses tonu ile konuşmak ise çekiciliktir

mıymıntı

pimpirikli

Tutarsız

Kesin Olmayan

Yetkisiz

Bilgisiz

Kültürsüz

Konuşamayan

Pis

Görgüsüz

Bu ve bunun gibi bir fazla şey sayılabilir Yani önce iticilikten kurtulmalı oysa alımlılık daha sonra gelsin Haa bakarsan illa bazı yönlerin olacaktır
Azaltabildiğin değin azalt derim ben

Acilen bazı iticilikleri cümbür cemaat bilir ( Kirli almak, cahil almak gibi) ancak bilmediğiniz iticilikler var ya da uyarı etmediğiniz

Mıymıntı nedir biliyor musunuz?Bakalım TDK ne diyor : İnsanın sabrını tüketecek derecede yavaş ve mızmızca iş gören (kimse): “Sen gençliğinde de böyle mıymıntının biri imişsin ya! O C Acelecilik

Evet yavaş ve mızmız iş yapan adamları bulur kadınlar çoğunlukla Alfa bir yana da şiddet olduğu için kadın kendi yapamadığı işi bir an önce yapacak erkek ister Erkek dediğin ataka kıvrak olacak, cabbbar cevahir olacak

Erkek dediğinde en yönlerinden biri de canı o kadar tatlı ve değerli olanlardır “ ay sıcak ay soğuk, ay yandım ay terledin, oy yoruldum, onu yemez bunu beğenmez Olmaz…

“Karı gibi lafı nereden çıkmış ? Bu tarz sıfatların erkeğe yakışmamasından nedeniyle

Zamanın birinde bir adam ile tanışmıştım Öğrenciyiz Adamın altında hoş bir otomobil, iyi giyiniyor, tipi akıcı , konuşması falan iyi lakin bi eksiklik var kadınlar ilgilenmiyor Derken bir gün biz langırt oynarken vatandaşın eline langırt masasından kıymık battı…
Of anam off İşte o an anladım adamın neden bir bayan için hiçbir cazibesi olmadığını Kıymık battı eline lakin sanırın kıçına beyzbol sopası soktular pezevengin : )) anam nasıl bağırıyor nasıl zırlıyor Hayda oyunu bıraktık dalamanın kıymıklı parmağıyla ilgileniyoruz Kızlar o an için şefkat gösterdiler elbet bu dallamaya ama ne değişir Abazalığa devam

Erkek adam azıcık dirayetli olur yaa “ hani erkekler ağlamaz lafı ile anlatılmak istenen de bu durUnutmayın Hiçbir bayan mıymıntıi mızmız, pısırık, gereksiz bir adamı istemez

Pimpirikliadam kimdir peki ?
“ Gereksiz Yere titizlik bildiren 2 Kuşkucu:

“Kapıcı son derece pimpirikli bir adamdır; hiç üşenmez, dairesinden çıkıp kimdir o diye seslenir A Ümit

Evet diyelim fakat arabanız var Orası mı pislendi, aman güneşte mi kaldı diye kovalarsan ayrıca pimpirikli hemde mülk canlısı bi adam olduğun ortaya çıkar
Hele gündüzün ortasında , kalabalık bi yerde orta segment bi arabaya direksiyon kilidi takarsan olmaz be arkadaşım Olmaz

İşin ilginci kadınlar bunları bilinç seviyesinde düşünmezler Bunları benim gibi inceleme etmezler fakat “bi iticilik var ama çözemedim derler

Eski yazılarımda bahsetmiştim Refleks noktasına vurduğunda nasıl ki etap ileri ayılmak zorunda ise, burada da koruyucu kalkanlar devreye girecektir ve kadın kalitesine göre kendini olası mertebe geri çekecektir

İticilikler ve Çekicilikler hakkında ( Özelliklede sırık fark edilemeyen iticilikler hakkında ) detaylı gözlem yapmaya gayret edin

Kolay bir örnek mesela:

4 kişi bi cafeye gidilmiş, 2 kişi nehir almış, 2 birey nescafe, hesep istenmiş Hesap 5 Lira gelmişDerhal bunun üstüne eline adisyon alıp, “heeee ben akarsu içitim bak dere 1 lira imiş, alın 1 lira demek dek bir şey olamaz
“altı üstü 1 lira yaa haa böylece ince hesapçı isen Zaten öncelikle menüye bak çıkar 1 liranı…

Bir başka örnek: arabaya binmişsin bir müzik çalıyor yurttaş beğenmiyor ve kimseye sormadan değiştiriyor İşte bu ve bunun gibi bir sürü iticilik var…

“iticiliklerden kurtulmadan güzellik yönünde ilerlenmez…

yönlerinizi ayrım edip törpüleyiniz…

Çekicilik yolunuz açık olsun…

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt