istiyorum Geçinmek için ne yaptığın beni ilgilendirmiyor Neyi özlediğini, kalbinin arzuladığı şeye kavuşmanın hayalini kurmaya cesaret edip edemediğini çakmak istiyorum Kaç yaşında olduğun beni ilgilendirmiyor Aşk için, hayallerin için, yaşıyor olma serüveni için, bir * gibi görünme riskini göze alıp almayacağını bilmek istiyorum Ay´ının etrafında hangi gezegenlerin döndüğü beni ilgilendirmiyor Kederinin merkezine dokunup dokunmadığını, hayatın ihanetlerince açılıp açılmadığını, daha fazla acı korkusundan kapanıp kapanmadığını çakmak istiyorum Saklamaya, azaltmaya veya düzeltmeye çalışmadan benim veya kendi acınla oturup oturamayacağını anlayışlı olmak istiyorum Benim veya kendi neşenle olup olamayacağını, insan olmanın sınırlılığını hatırlamadan, bizi özenli ve gerçekçi olmamız için uyarmadan çılgınca dans edip coşkunun seni parmak uçlarına değin doldurmasına izin verip vermeyeceğini çakmak istiyorum Bana anlattığın hikayenin doğru olup olmaması beni ilgilendirmiyor Kendi kendine dürüst olmak için bir başkasını düş kırıklığına uğratıp uğratamayacağını; ihanetin suçlamasına dayanıp, kendi ruhuna ihanet edip etmeyeceğini anlamak istiyorum Güvenebilir ve güvenilebilir olup olamayacağını çakmak istiyorum Her gün şirin olmasa da güzelliği görüp göremeyeceğini bilmek istiyorum Benim ve kendi hatalarınla yaşayıp yaşayamayacağını; bir gölün kenarında durup gümüş ay´a ´EVET!´ diye bağırıp bağırmayacağını iyi anlamak istiyorum Nerede yaşadığın veya ne değin paran olduğu beni ilgilendirmiyor Hüzün ve umutsuzlukla geçen bir gecenin peşinde, halsiz, halsiz da olsan, çocuklar için yapılması gerekenleri yapıp yapmayacağını anlayışlı olmak istiyorum Kim olduğun, buraya nasıl geldiğin beni ilgilendirmiyor Tereddütsüz benimle ateşin ortasında durup durmayacağını anlayışlı olmak istiyorum Nerede, kiminle, ne okuduğun beni ilgilendirmiyor Öteki her şey bittiğinde seni ayakta tutan şeyin ne olduğunu iyi anlamak istiyorum Kendinle yalnız kalıp kalamadığını ve o boş anlarda sana dostluk eden kendini aslında sevip sevmediğini anlayışlı olmak istiyorum Oriah Mountain Dreamer