elektronikci
FD Üye
İstiridye Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket istiridye mantarı
- 1 adet tavuk göğsü
- 20 adet arpacık soğanı
- Sıvı yağ
- Tuz
- Pul biber
- Kekik
- Karabiber
İstiridye Mantarlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelik arpacık soğanlarımızı sıvı yağımız da kavuruyoruz rengi dönene kadar.
- Sonra jülyen doğradığımız tavuk göğsümüzü ekliyoruz suyunu çekene kadar kavuruyoruz.
- Ardından jülyen doğradığımız istiridye mantarlarını da ekleyip, kavurmaya devam ediyoruz.
- Ben baharatları kendi zevkimize nazaran ekledim siz de gönlünüzce baharat kullanabilirsiniz hem kolay hem de bu lezzetli tanımı kesinlikle tatmalısınız.
- Ben yanına domatesli makarna yaptım siz de istediğinizi yanına ekleyebilir ya da eklemeden de yiyebilirsiniz ???? şimdiden deneyeceklere afiyet olsun ????
????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.