iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
6 Adet istiridye
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Diş Dövülmüş Sarmısak
30 gr Krema
1 Çorba Kaşığı Tulum peyniri
Roka ve Dereotu
HAZIRLANIŞI
İstiridyelerin birer tarafını açıp, güzelce temizleyin Bir kaba, açılan kısımları yukarı bakacak biçimde dizin Üstten ısı veren fırında 5 dakika pişirin
Tavaya tereyağı koyup eritin sarmısağı yağda pembeleştirin Krema, dereotu ve tulum peynirini ilave edin Bu karışımı istiridyelerin üzerine dökün İstiridyeleri roka yaprakları ile servis yapın
6 Adet istiridye
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Diş Dövülmüş Sarmısak
30 gr Krema
1 Çorba Kaşığı Tulum peyniri
Roka ve Dereotu
HAZIRLANIŞI
İstiridyelerin birer tarafını açıp, güzelce temizleyin Bir kaba, açılan kısımları yukarı bakacak biçimde dizin Üstten ısı veren fırında 5 dakika pişirin
Tavaya tereyağı koyup eritin sarmısağı yağda pembeleştirin Krema, dereotu ve tulum peynirini ilave edin Bu karışımı istiridyelerin üzerine dökün İstiridyeleri roka yaprakları ile servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.