Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstiklal Marşının Nefes Yerleri

0
240

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

İstiklal Marşının Nefes Alınacak Yerleri

korkma sonmez bu safaklada v yuzen al sancak v
sonmeden yurdumun ustunde v tuten en son ocak o benim milletimin v
yıldızıdır parlayacak o benimdir v o benim milletimindir ancak

catma kurban olay1m v cehreni ey nazl1 hilal v
kahraman 1rk1ma bir gul ne v bu siddet bu celal sana olmaz dokulen v
kanlarımız sonra helal hakkıdır v hakka tapan milletimin istiklal

Similar threads

İstiklal Marşının Uc Vuruş Yerleri İstiklal Marşı Uc Vuruşluk Yerleri İstiklal Marşının Nefes Yerleri hakkında aradığınız bilgileri kapsamlı olarak aşağıda bulabilirsiniz İstiklal Marşının Nefes Yerleri İstiklal Marşının Nefes Alınacak Yerleri korkma sonmez bu safaklada v...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
İstiklal Marşının Üç Vuruş Yerleri İstiklal Marşı Üç Vuruşluk Yerleri İstiklal Marşının Nefes Yerleri hakkında aradığınız bilgileri ayrıntılı olarak altında bulabilirsiniz İstiklal Marşının Nefes Yerleri İstiklal Marşının Nefes Alınacak Yerleri korkma sönmez bu safaklada v yüzen al...
Cevaplar
0
Görüntüleme
278
İstiklal Marşında Duraklama Yerleri İstiklal Marşının Duraklama Nefes Yerleri korkma sonmez bu safaklada v yuzen al sancak v sonmeden yurdumun ustunde v tuten en son ocak o benim milletimin v yıldızıdır parlayacak o benimdir v o benim milletimindir ancak catma kurban olayım v...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
İstiklal Marşının tamamı İstiklal Marşının 10 kıtasının tamamı İstiklal Marşı İSTİKLAL MARŞI Korkma, sonmez bu şafaklarda yuzen al sancak; Sonmeden yurdumun ustunde tuten en son ocak O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak Catma, kurban...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
istiklal marşımız şiiri istiklal marşı 10 kıta istiklal marşının 10 kıtası istiklal marşı okuma istiklal marşı on kıta İSTİKLAL MARŞI Korkma, sonmez bu şafaklarda yuzen al sancak; Sonmeden yurdumun ustunde tuten en son ocak O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt