Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstihare Namazı Duası Türkçe Anlamı

0
194

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

“Ey Rabbim! Senin ilmine müracaat ederek hayrı senden istiyorum ve kudretine sığınarak senden kudret istiyorum ve senin büyük fazlından diliyorum; çünkü sen, her şeye kadirsin, ben bir şeye kadir değilim Sen bilirsin, ben bilmem, Sen gaybleri bilirsin

Ey Rabbim! Senin ezelî ilminde bu iş benim dinim ve hayatım hakkında ve işimin akıbeti hakkında tez veya geç olmasında bahtı açık ise onu bana takdîr et ve müyesser(kolaylaştır) kıl Sonra onun bereketini ver Eğer bu meslek senin ezelî ilminde benim dinim ve hayatım hakkında ve işimin akıbeti hakkında erken veya geç olmasında şerli ise onu benden geri çevir, beni de ondan vazgeçir ve benim için nerede olursa olsun yalnızca uğurlu olanı takdîr et, sonradan beni ona razı kıl *

Similar threads

İstihare Namazı Duası Turkce Anlamı “Ey Rabbim! Senin ilmine muracaat ederek hayrı senden istiyorum ve kudretine sığınarak senden kudret istiyorum ve senin buyuk fazlından diliyorum; cunku sen, her şeye kadirsin, ben bir şeye kadir değilim Sen bilirsin, ben bilmem, Sen gaybleri bilirsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
İstihare Namazı Nasıl Kılınır Bir meslek yapılmak istendiği vakit iki rekat namaz kılıp sonunda Allan'dan hayırlısını dilemek mendub'dur Bu hususta İstihare Duası Allah'ım! ezeli ilminle halimi biliyorsun, ilmine tarafından hayrını diliyorum, kudretinden zor istiyorum, senin büyük fazlını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
istihare duası ve anlamı istihare duası türkçesi İstihare duası ve anlamı İstihare duası okunuşu: Allâhumme innî estehîruke biilmike ve estakdiruke bikudratike ve es'eluke min fadlike'lazîm Feinneke takdiru velâ ekdiru ve ta'lemu vela â'lemu ve ente allâmu'lğuyûb Allâhumme in kunte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
İstihare Namazı Nasıl Kılınır İstihare Duası ve Anlamı İstihare, bir işin hakkında uğurlu olup olmadığını çakmak için abdest alıp iki rekât namaz kıldıktan daha sonra bu husustaki duayı okuyarak o işle ilgili rüya görmek üzere uykuya yatmaktır Yapılacak her işin iyi veya kötü olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
İstihare Namazı Nasıl Kılınır Bir iş yapılmak istendiği zaman iki rekat namaz kılıp sonunda Allan'dan hayırlısını istemek mendub'dur Bu hususta İstihare Duası Allah'ım! ezeli ilminle halimi biliyorsun, ilmine gore hayrını diliyorum, kudretinden guc istiyorum, senin buyuk fazlını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt