iltasyazilim
FD Üye
h 3İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in arkasından üçüncü istifa haberi iddiaların tersine Ankara'dan yok Niğde'den geldi*Niğde Belediye Başkanı AKP'li Faruk Akdoğan, başkanlık görevini bıraktığını açıkladı Akdoğan, istifasını düzenlediği basın toplantısı ile duyurduAkdoğan, istifasını düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu Akdoğan, istifasını düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu Bugün itibarıyla görevinden ayrıldığını gösteren Akdoğan'ın yaptığı yazılmış yorumlama ise şöyle:*85 yıldır yürüttüğüm belediye başkanlığı görevimden başım dikey alnım açık olarak ayrılıyorum Bilinmesini isterim ama bana iki kere AK Parti İl Başkanlığı, 2 defada Belediye Başkan adaylığı görevini tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimin daima emrinde olacağım Bu tahsis bana tevdi edilirken nasıl heyecanlandıysak bugün de aynı heyecanla görevimden ayrılıyorum Bu kararımın ülkem, partim, şahsım ve bilhassa de hizmet etmekten kibir duyduğum Niğde için hayırlara vesile olmasını diliyor, mesai arkadaşlarımdan ve Niğde halkımızdan haklarını helal etmesini istiyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum Akdoğan 29 Mart 'deki yerel seçimlerde yüzde 399 oy oranıyla Niğde Belediye Başkanı olmuştuNiğde'de ikinci dönemi olan Akdoğan*2019 seçimlerinde ise oy oranını yüzde 411'e yükselterek baştan başkan seçilmiştiAKP'de belediye başkanlarının istifa süreci İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile başlamıştıİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İstifa Etti: 'Adam Yerine Konulmamak Affedilemez' Ve arkasında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş istifa etmiştiSosyal Medya Gündemi: İstifa Ettiğini Ifade Eden Düzce Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Keleş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarıyla gözler*Ankara, Bursa ve Balıkesir ’e çevrilmişti INDENTİstanbul ve Düzce ’nin arkasından Ak Parti Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da istifa etti Gözler, Ankara, Bursa ve Balıkesir ’de— Murat Pazarbaşı (@muratpazarbasi) http:forumnicealemcom:twittercommuratpazarbasistatus920568709986574336?refsrc twsrc%5Etfw18 Ekim 2019INDENT İstifası beklenen Ankara*Büyükşehir*Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe ve Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise görevdeAnkara kulislerinden basına yansıyan son veri Gökçek'in Başbakan Binali Şimşek ile görüştüğü yönünde*Doğan Tv Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın CNN Türk ekranlarında, canlı yayında aktardığı bilgiye takriben*Gökçek, Başbakan Şimşek ile dün akşam bir mülâkat gerçekleştirdi Görüşme konusunun Gökçek'in beklenen istifası olduğu yönünde yorumlar var
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.