İşte ünlülerin doğal alımlılık sırları! ünlülerin doğal güzellik sırları mankenlerin alımlılık sırları ünlülerin dogal meşhur mankenlerin Güzellik için uygulanan en son doğal yöntemler GÜL GÖLGE: Her hafta iki ayrı program sunan Gül Gölge, cildinin bakımına ve güzelliğine büyük önem veriyor Bol bol havuç, balık, elma ve yoğurt yediğini söyleyen meşhur spiker şöyle konuşuyor: “Cildimi arındırmak için mağazalarda satılan kozmetik ürünlerini kullanmayı sevmiyorum Ben her konuda suyu tercih ediyorum Keza makyajımı çıkardıktan sonradan her gün yüzümü buzla yavaş yavaş ovarım Bu keza beni dinlendiriyor, ayrıca de gözeneklerin açılmasını sağlayıp cildimi canlandırıyor Hem haftada bir defa mutlaka vücuduma kese yaptırıyorum GÜL SUYU MASAJI NEFİSE KARATAY: Oyunculukta da şansını deneyen ünlü manken, güzelliğini bir süredir 'gül suyu' seanslarıyla koruduğunu söylüyor Hiçbir vakit fiyatı yüksek kozmetik ürünleri kullanmadığını, onun yerine doğal yöntemlerle bakım yapmayı seçim ettiğini gösteren Karatay, “Her sabahtan ve akşam cildimi mutlaka gül suyu ile masaj yaparak dinlendiririm Hanımlara tavsiye ediyorumdedi BALLI ISIRGAN OTU SUYU ARZUM ONAN: Mankenlikten sonradan, kameraların karşısına geçen ve oyunculukta da isminden laf ettirmeyi başaran Onan, güzelliğini doğal içerikli ürünlerle korumaya çalışıyor Kemerburgaz'daki evinin bahçesinde domates, biber yetiştiren Onan, organik gıda tüketmenin sıhhat için fazla kayda değer olduğunu söylüyor Onan, oğlu Can ile birlikte her sabah 'Ballı Isırgan Otu Suyu' içiyor MERAL KAPLAN: Meşhur Hollywood oyuncusu Cameron Diaz'a benzerliğiyle ünlenen manken ve oyuncu, cildini temizlerken hırpalanmamasına büyük tartma verdiğini söylüyor Cildine herhangi bir kozmetik ürünü sürmek yerine 'süt tozu' masajı yapmayı tercih ettiğini kaydeden Kaplan, “Bu yöntemi tanıdık olmayan bir bayan dergisinden öğrendim Süt tozunu su ile hafifçe ıslatarak yüzüme halkalar şeklinde masaj yapıyorum Bu sayede cildim yumuşak ve taze kalıyordiye konuştu ORKİDE ÇİÇEĞİ KREMİ LERZAN MUTLU: Singapurlu ve Malezyalı kadınların ciltlerinin tazeliğine hayran kaldığını gösteren şarkıcı Mutlu, bu konuyu uzun vakit araştırmış Ve sonunda Orkide çiçeğinin fazla yetiştiği Uzakdoğu'da kadınların bol kullandıkları, 'Orkide özü' ihtiva eden krem çeşitlerinden getirtmiş Meşhur şarkıcı hemen akşamları, orkide kremleriyle masaj yaptırdığını ve bunun koskocoman faydasını gördüğünü söylüyor SUDAN VAZGEÇMİYOR ÇAĞLA ŞIKEL: Podyumların başarılı mankeni güzelliğini 'su' ile korumaya çalışıyor Her gün hiç aksatmadan duş aldığını gösteren Şıkel şunları söylüyor: “Ben de tüm hanımlar gibi nadiren yeni çıkan kremleri deniyorum Faydasını gördüklerim de oluyor lakin ben suyun 'hayat' çağrıda bulunmak olduğuna inanıyorum Su ile fazla barışık bir insanım Her gün balık gibi mutlaka suyun içindeyim Mutlaka günde iki litre su içiyorum Suyu hiçbir yönteme değişmem
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.