İşte size Sercan Ayrılıkla Ben Şarkısı Sözleri Sercan Ayrılıkla Ben Şarkı Sözleri Sercan Ayrılıkla Ben Şarkısı Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda son zamanların hayranlık uyandıran yeni şarkı listeleri aralarında bulunan Sercan Ayrılıkla Ben şarkısı sözleri sunuyor ve ayrılık acısı çeken bütün arkadaşalrımıza bu şarkıyı armağan ediyoruz 1549248693 1549248693 istesizesercanayriliklabensarkisisozleri5c57a8b9e70ebistesizesercanayriliklabensarkisisozleri5c57a8b9e70ebistesizesercanayriliklabensarkisisozleri5c57a8b9e70eb Şu Sevdanı Al Git Başımdan Ayrılığına Katlanırım Ben Şu Sevdanı Al Git Başımdan Ayrılığına Katlanırım Ben Hasretine Kederine Acısına Katlanırım Ben Hasretine Kederine Acısına Katlanırım Ben Alışığım Zaten Acılara Ben Kalbim Nasırlıdır Bu Terkedilerden Alışığım Zaten Acılara Ben Kalbim Nasırlıdır Bu Terkedilerden Tanışırız Zaten Ayrılığa Ben Bir Kez Daha Selamlaşırız Tanışırız Zaten Ayrılığa Ben Bir Kez Daha Selamlaşırız Alışığım Zaten Acılara Ben Kalbim Nasırlıdır Bu Terkedilerden Tanışırız Zaten Ayrılığa Ben Bir Defa Daha Selamlaşırız Sevgi Amaçsız Gelir Sana Sevdigi Anlamını Ben Bilirim Sevgi Amaçsız Kazanç Sana Sevdigi Anlamını Ben Bilirim Seni Sevince Ne Cektigimi Geceleirmi Ben Bilirim Seni Sevince Ne Cektigimi Geceleirmi Ben Bilirim Alışığım Zaten Acılara Ben Kalbim Nasırlıdır Bu Terkedilerden Tanışırız Zaten Ayrılığa Ben Bir Defa Daha Selamlaşırız Alışığım Zaten Acılara Ben Kalbim Nasırlıdır Bu Terkedilerden Tanışırız Zaten Ayrılığa Ben Bir Kere Daha Selamlaşırız Alışığım Zaten Acılara Ben Kalbim Nasırlıdır Bu Terkedilerden Tanışırız Zaten Ayrılığa Ben Bir Defa Daha Selamlaşırız