Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşte Sayısal Loto talihlisi

İşte Sayısal Loto talihlisi
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İşte Sayısal Loto talihlisi sayısal loto talihlileri sayısal talihlileri rüyada loto oynamak rüyada galip gelmek oynamak ben bu amcanın kazanmasına fazla sevindim çünkü durumu pek iyi olmayan birisiymiş Sayısol Loto talihlisi 55 yaşındaki emekli bir işçi Çatısı akan kerpiç bir evde ablası ile yaşıyor Biri özürlü 2 yeğenine de o bakıyor İşte talihli; Ulusal Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün düzenlediği Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinde ''9, 11, 18, 27, 36, 41'' numaralarını bilen 5 kişiden birinin Bursa'nın Karacabey ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki bir emekli olduğu bildirildi Sayısal Loto'dan 542 bin 350 lira 30 kuruş kazanan 5 talihliden biri olan ve tek katlı kerpiç evde, biri engelli 2 yeğeni ve kız kardeşiyle birlikte yaşamış emekli Kazım Danabaş (55), büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi 15 YILDIR DENİYORDU Danabaş, 15 yaşından beri baht oyunları oynadığını belirterek, ''40 sene önce 1549044827 1549044827 istesayisallototalihlisi5c548c5fbd869istesayisallototalihlisi5c548c5fbd869 http:wwwinternethabercomimagesother10907154814 spor toto oynamaya başladım Arkasından kesintisiz at yarışı oynuyordum 13 yıldır da uyumlu olarak sayısal loto oynuyorum Bu hafta da 3 TL'lik kupon oynadım ve sonunda 542 bin liralık büyük ikramiye bana çıktı Fazla mutluyum'' dedi ODUN KÖMÜR İÇİN KREDİ ÇEKMİŞ Ramazan Bayramı ve odun kömür olmak için bir süre önce bayram kredisi çektiğini anlatan Danabaş, ''Odun kömür olmak için geçtiğimiz günlerde bankadan kredi çekmiştim Bayram öncesi büyük ikramiyeyi galip gelmek beni çok rahatlattı, adeta bayram hediyesi oldu'' ILK İŞİ BİR EV EDINMEK Danabaş, lotodan kazandığı ikramiyeyle başlangıçta bir konut alacağını, ablası ve yeğenlerine daha iyi şekilde bakacağını dile getirerek, ''Kışın yağan kar ardından evimizin çatısı çökmüştü 2 odalı kerpiç evde yaşıyoruz 542 bin lirayı en iyi şekilde değerlendireceğim'' dedi Kazım Danabaş'ın, büyük ikramiye isabet eden kuponu, Karacabey Meslek Bankası Müdürü Alper Kara'ya teslim ettiği öğrenildi diye konuştu  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt