Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşte Meleklerim Levent Dörter Yazık Şarkı Sözleri....

İşte Meleklerim Levent Dörter Yazık Şarkı Sözleri....
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İşte im Levent Dörter Yazık Şarkı Sözleri Levent Dörter Yazık Şarkı Sözleri Levent Dörter Eyvah Şarkısı İşte istenilen Levent Dörter Eyvah şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyorumİşte hayatını merak eden melekler Levent Dörter kimdir 1549247575 1549247575 istemeleklerimleventdorteryaziksarkisozleri5c57a45b5e33fistemeleklerimleventdorteryaziksarkisozleri5c57a45b5e33fistemeleklerimleventdorteryaziksarkisozleri5c57a45b5e33f Levent Dörter Yazık Şarkı Sözleri Aşk denince en önde fedailer gibi Kapandım üstüne sana hasar gelmesin Sense bir yalandan ibaretmişiz gibi Nasıl sildin attın bizi bi söyler misin Eyvah emeklere yazık İkimize yazık Emekleye emekleye büyüttük ama Yazık emeklere yazık… İkimize yazık Emekleye emekleye yürüttük ancak Gözlerinde gözlerim çok mu bi şey istedim Nankörsün değiştiremedim Aşk denince en önde fedailer gibi Kapandım üzerine sana hasar gelmesin Sense bir yalancıktan ibaretmişiz gibi Nasıl sildin attın bizi bi söyler misin Eyvah emeklere eyvah… İkimize yazık Emekleye emekleye büyüttük fakat Eyvah emeklere eyvah… İkimize eyvah Emekleye emekleye yürüttük ancak Gözlerinde gözlerim fazla mu bi şey istedim Nankörsün değiştiremedim Eyvah emeklere eyvah… İkimize yazık Emekleye emekleye büyüttük ama Eyvah emeklere eyvah… İkimize yazık Emekleye emekleye yürüttük ancak Eyvah emeklere eyvah… İkimize yazık Emekleye emekleye büyüttük oysa Eyvah emeklere yazık… İkimize yazık Emekleye emekleye yürüttük fakat  

858,505Konular
982,713Mesajlar
33,055Kullanıcılar
MustafaincbySon üye
Üst Alt